Wij denken in oplossingen

HOUD JIJ VAN EEN UITDAGING? DAT KLINKT ONS ALS MUZIEK IN DE OREN

Nadat je een aantal jaren succesvol binnen je huidige functie hebt gewerkt, heb jij jezelf en anderen laten zien dat je goed bent in je werk en uitblinkt in een teamomgeving. Nu wil je de volgende stap binnen je carrière zetten en ben je op zoek naar uitdagingen die verder gaan. Dat is de vooruitstrevende houding die wij zoeken en delen. Groei verder en bouw samen met ons een succesvolle toekomst op.

 

NET ZOALS ONZE KLANTEN WILLEN WIJ SAMEN ONDERNEMEN

Dat is exact de mentaliteit die wij van onze werknemers verlangen. Wij zijn op zoek naar collega’s die zich volledig inzetten voor zichzelf, ons team en bedrijf om samen succesvol te zijn. Jouw persoonlijke succes is ook ons succes.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325017

Ma - Vr 9.00 - 17.30 u

"Succes komt voort uit een goede werkcultuur."

// CARMEN BAUMANN, Internal Sales Manager

Teamwork is van het grootste belang

Carmen: ‘Ik werkte al meer dan 25 jaar in de financiële sector voordat ik bij GRENKE kwam, maar ik heb nog nooit een teamspirit als hier ervaren. De werkcultuur is fantastisch. Er is geen onderlinge concurrentie; iedereen helpt elkaar. We behandelen elkaar met respect en werken gewoon graag samen als een team - op alle niveaus van de hiërarchie, of we nu fulltime of parttime werken, zoals ik. Je zou ook kunnen zeggen dat we allemaal samenkomen. We hebben allemaal hetzelfde doel: ons bedrijf nog succesvoller maken - en dat kunnen we alleen doen door samen te werken.'

Ondernemerschap als competentie

Ondernemerschap vormt een belangrijke bouwsteen binnen onze bedrijfscultuur. Wij zoeken werknemers die onze denkwijze delen. Je wil niet alleen je werk doen maar actief bijdragen en betrokken zijn binnen alle aspecten van ons bedrijf. Samen resultaat boeken en continu groeien, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

WAT MAAKT WERKEN BIJ GRENKE SPECIAAL?

Je hebt de juiste soort werkomgeving nodig om je carrière vanaf de eerste dag goed van de grond te kunnen krijgen. Hoe kun je anders zien waartoe je in staat bent? Dat is exact wat GRENKE jou kan bieden.

Wij denken niet binnen de geijkte paden als het gaat om oplossingen. Er zijn binnen onze teams geen ouderwetse strikte hiërarchieën.

Wij geven verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig te werken. 

Wij zijn een wereldwijde speler maar ook een familiebedrijf. Wij geloven in het bieden van kansen en hechten veel waarde aan een open en eerlijke werkrelatie.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en ons bedrijfssucces staan centraal binnen ons bedrijfscultuur. 

Wij denken niet binnen de geijkte paden als het gaat om oplossingen. Er zijn binnen onze teams geen ouderwetse strikte hiërarchieën.

Wij geven verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig te werken. 

Wij zijn een wereldwijde speler maar ook een familiebedrijf. Wij geloven in het bieden van kansen en hechten veel waarde aan een open en eerlijke werkrelatie.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en ons bedrijfssucces staan centraal binnen ons bedrijfscultuur. 

WAAROM JIJ JE CARRIERE BIJ GRENKE WIL VERVOLGEN

Beslissen hoe jij je loopbaan vervolgt, is niet zo eenvoudig. Wij adviseren je een bedrijf dat voortdurend groeit en een moderne bedrijfsfilosofie heeft gebaseerd op succes.

Welke mogelijkheden en kansen wij bieden

  • Dynamische werksfeer binnen een internationaal georiënteerde onderneming met een continue focus op groei.
  • Stimulerende werkomgeving waar ontwikkeling wordt aangemoedigd en er tal van mogelijkheden zijn rondom trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
  • Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheden.
  • Een prettige werkomgeving binnen kleinere clusters met enthousiaste en gedreven collega’s.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WELKE VACATURES ZIJN VOOR JOU INTERESSANT?

Als internationale financieringsspecialist bieden wij verschillende functies binnen twee kerncompetentiegebieden.

HEBBEN WIJ JE INTERESSE GEWEKT?

Ben je op zoek naar een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze vacatures en vind interessante arbeidsperspectieven en uitdagingen binnen verschillende vakgebieden.

 

WIL JE NOG MEER WETEN?

Heb je nog vragen over werken bij GRENKE? Wij staan graag voor je klaar. Je kunt contact opnemen met onze HR afdeling via onderstaand e-mailadres of laat een bericht achter via ons contactformulier.

HR

Stuur ons een e-mail

Meer over ons

De GRENKE Group

Onze oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun bedrijf te laten groeien. We bieden hen financiële ruimte waar ze het nodig hebben, zodat zij zich kunnen focussen op (nieuwe) klantrelaties en het ontwikkelen van innovatieve producten.