Uw login

 

Nieuws

03.01.2018 GRENKE Group: Nieuwe business bereikt een nieuw record van EUR 2,449.2 million. Lees hier het persbericht.         

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Bel ons op nummer:

+31 (0)347-325010 of mail naar:

serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl 

Wij nemen spoedig contact met u op.

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden.  Lees meer

 
 

Nieuw eenvoudig leasecontract

Er heeft een revolutionaire ontwikkeling in de leasemarkt plaatsgevonden. Het leasecontract voor Classic lease en Print Plan bestaat nu nog maar uit één pagina. Het huidige GRENKE leasecontract van vijf pagina’s behoort vanaf nu definitief tot het verleden.  Meer informatie.  

 

Opening nieuwe vestiging in Papendrecht

GRENKE heeft een nieuwe vestiging in Papendrecht voor regio Zuid-Holland geopend. Met vijf vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Papendracht, Vianen en Zwolle is er altijd een vestiging in uw regio. 
 

 

Slim leasen: een raamovereenkomst

U wilt zekerheid en daarbij tegelijkertijd profiteren van maximale flexibiliteit? Dan is een raamovereenkomst interessant voor u. Meer weten? Bekijk hier de video.

 

eSignature nu met nieuwe functies

Vanaf nu profiteert u met eSignature van nog meer voordelen. Want aan de ene kant kunnen klanten die een Master Lease Agreement hebben, individuele contracten gemakkelijk online ondertekenen. Aan de andere kant biedt GRENKE u met het ‘gezamenlijk ondertekenen’ en de ‘flexibele afgiftebevestiging’ nog meer flexibiliteit. Meer daarover leest u hier:
Nieuwe functies voor klanten met een Master Lease Agreement

Nieuwe functies voor partner(s)

Nieuwe functies voor klanten

 

eSignature video

Bekijk hier de video om te zien hoe eenvoudig het is om een contract digitaal te ondertekenen.

 

Lease: investeer zonder kapitaal aan te trekken

Het is ons doel met name het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen. Want vaak zijn het juist deze bedrijven die de economie in beweging houden. Daarom hebben we onze financiële diensten toegesneden op hun behoeften en mogelijkheden. Het is onze wens voor hen een betrouwbare partner te zijn.

 

GRENKE biedt midden- en kleinbedrijven de mogelijkheid moderne en in de regel kostbare IT-apparatuur te leasen in plaats van daadwerkelijk aan te schaffen. En dat ook als ze maar beperkte investeringsmogelijkheden hebben, tegen gunstige voorwaarden.

 

Daarom staat bij ons persoonlijk contact in het middelpunt. In het individuele contact met onze leveranciers en klanten weten wij dat we altijd met een unieke partner een unieke uitdaging aangaan. Daarvoor zetten we ons dag na dag in: competent en toegewijd, transparant en eerlijk, oprecht en persoonlijk.

 

Daarbij zijn uw behoeften en ideeën maatgevend voor onze dienstverlening. Wij handelen onafhankelijk van fabrikanten, zodat we onze partners en klanten in alle opzichten de grootst mogelijke keuzevrijheid kunnen bieden.

 

IT-lease als kans

Met het oog op de enorme concurrentie- en innovatiedruk maken veel bedrijven gebruik van lease als ze nieuwe IT-apparatuur willen aanschaffen. Van telecommunicatieapparatuur tot printers, van notebooks tot kopieerapparaten; IT-lease wordt steeds populairder.

 

Persoonlijk advies op locatie

Structurele veranderingen of investeringsbeslissingen worden niet even in de gauwigheid behandeld. Daarom bieden wij u een persoonlijke gesprekspartner, uw GRENKE Account Manager. Hij staat graag voor u klaar voor een persoonlijk advies. Hier vindt u uw persoonlijke Account Manager op locatie.