Uw login

 

Nieuws

04.10.2017 GRENKE blijft nieuwe bedrijfsgroei realiseren. Lees hier het persbericht.         

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Bel ons op nummer:

+31 (0)347-325010 of mail naar:

serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl 

Wij nemen spoedig contact met u op.

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden.  Lees meer

 
 

Vertrouwen op ervaring: de GRENKE-groep

De geschiedenis van ons bedrijf begon in 1978 in het Zuid-Duitse Baden-Baden. Wolfgang Grenke herkende in leasen voor kantoorautomatisering een nog niet ontsloten markt en richtte het bedrijf op als eenmanszaak. Uit de visie van destijds is inmiddels een concern gegroeid met een dienstenspectrum - lease, bank en factoring - dat gewild is op de gehele Europese markt.

 

Leasen is nog steeds onze kernactiviteit. Op het gebied van small ticket IT lease is GRENKE de marktleidende financieringsspecialist. De reden daarvoor is eenvoudig. Wij weten waar het op aankomt in midden- en kleinbedrijven als dat van u: op persoonlijke advisering en dienstverlening. Op individueel toegesneden financierings- en serviceconcepten. En op een slanke procesorganisatie, zodat ook kleinere overeenkomsten efficiënt kunnen worden afgehandeld. Met deze instelling zijn we van start gegaan. Ze heeft ons in de concurrentiestrijd naar voren gebracht. En zo zal de GRENKE-groep ook in de toekomst doorgaan. Wij zien onszelf in alle opzichten, of het nu gaat om lease, bankdiensten of factoring, als partner van het midden- en kleinbedrijf.

 

Wij bedanken onze klanten voor hun vertrouwen door hun er betrouwbaarheid voor terug te geven. Wij van GRENKE zijn er als u ons nodig heeft en zijn daar waar u ons nodig heeft - in heel Europa.