Uw login

 

Download

Lease versus koop: wat zijn de overwegingen?

Download de whitepaper. (PDF, 2.59 MB)       

 
 
 
 

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Voor nieuwe leaseaanvragen bel 0347-325010 of mail naar serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl
Voor vragen over bestaande leasecontracten bel 0347-325018 of mail naar administrationanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl   

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden.  Lees meer

 
 

Het voordeel van het merkeffect

Bedrijven die geen ideeën hebben, hebben uiteindelijk ook geen toekomst. Want ideeën zijn het belangrijkste kapitaal in de concurrentiestrijd en vormen de basis van elk sterk merk. Als een bedrijf dat de toekomst van de markt mede wil bepalen, heeft GRENKE grote ambities. Wij gebruiken consequent de mogelijkheden van de markt van vandaag. En we creëren vooruitblikkend de randvoorwaarden voor toekomstige groei. Daarbij hoort het neerzetten van ons bedrijf als een Europees merk.


De eerste stappen daar naartoe heeft GRENKE reeds gezet. Met onze klantgeoriënteerde diversifiëring - lease, bank en factoring in één bedrijf - en onze ambitieuze Europeanisering hebben we de koers uitgezet voor de toekomst. Daarmee vervullen we de beide centrale voorwaarden om op middellange termijn een sterk Europees merk neer te zetten.


Enerzijds zijn we onderweg om in ons segment in heel Europa een unieke marktpositie in te nemen. Wij willen de stuwende kracht zijn in ons marktsegment en de toonaangevende aanbieder worden van financiële diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Als specialist voor financiële diensten is het ons streven de individuele behoeften en wensen van onze klanten steeds beter te leren begrijpen, zodat we ze permanent en perfect kunnen bedienen.


Anderzijds brengen de vakhandelaren en eindklanten ons bedrijf en onze diensten al decennia lang in verband met vaste waarden, die ons duidelijk profileren ten opzichte van de concurrentie en ons in de dagelijkse praktijk echte voordelen verschaffen. Wij bieden hun aantrekkelijke aanbiedingen, eenvoudige processen, persoonlijke service, optimale klantgerichte voorwaarden en maximale klantnabijheid - overal waar onze klanten in Europa aanwezig en actief zijn. De GRENKE-groep bundelt vakkundige knowhow met langdurige ervaring in de branche en beschikt daarnaast over de competentie en de ressources om haar klanten tot hun tevredenheid te kunnen bedienen.


De som van deze succesfactoren - aantrekkelijke aanbiedingen, een gedefinieerde doelgroep, een leidende marktpositie en karakteristieke waarden - maakt ons uniek. In de toekomst willen we deze factoren efficiënt bundelen in onze communicatie en versterkt inzetten ten bate van onze aandeelhouders, handelspartners en klanten.