Kwaliteit is onvervangbaar

Onze kwaliteitseisen zijn streng: we willen onze leveranciers en klanten eersteklas diensten aanbieden. Daarom hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd dat ook regelmatig wordt doorgelicht. Het resultaat: Het GRENKE-kwaliteitsmanagement is gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001:2015.

 

Deze onderscheiding is voor ons zowel een aansporing als een verplichting om voortdurend te werken aan de verbetering van onze producten en onze service. Sinds onze eerste audit op 10 juni 1998 streven wij continu naar een voortdurende verbetering van de kwaliteit van ons bedrijf.

 

Zo worden de voorwaarden voor de toekenning van de certificering regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke deskundigen en bestempelt keuringsinstantie TÜV SÜD Management Service GmbH het managementsysteem van GRENKE als op voorbeeldige wijze functionerend en effectief. Ook ons leidinggevend personeel draagt daar een belangrijk steentje aan bij. Zij kennen hun voorbeeldfunctie en motiveren hun medewerkers tot een servicekwaliteit op hoog niveau. Door scholingen en interne informatiebijeenkomsten houden wij verbeteringsprocessen duurzaam in stand.