Uw login

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Voor nieuwe leaseaanvragen bel 0347-325010 of mail naar serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl
Voor vragen over bestaande leasecontracten bel 0347-325018 of mail naar administrationanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl   

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden.  Lees meer

 
 

Beste klanten en partners,

eSignature is een mijlpaal in de leasebusiness. Voor onze klanten en partners was het nog nooit zo eenvoudig geweest om een GRENKE contract te ondertekenen, zonder ballpoint maar op een pc, smartphone of tablet, overal en altijd, waar u online bent. Achter elke nieuwe functie, die uw werkprocessen vereenvoudigen, staat een gedreven team. Twee personen die met veel passie aan het eSignature project gewerkt hebben, wil ik in het onderstaande artikel graag aan u voorstellen.

 

Ik wens u veel plezier bij het lezen van hun verhaal, namens Gerlach Latour,

Commercieel Directeur GRENKEFINANCE N.V.

 

Weg met het papierwerk

Een leasecontract afsluiten gaat tegenwoordig sneller dan ooit tevoren dankzij eSignature.

  

Een rokerig advocatenkantoor, mannen met grijs haar, een monocle en hoge hoed, een zware eiken bureau, lakzegel en ganzenveer - de tijden van weleer waarbij een contract afsluiten een heuse ceremonie was, zijn al lang verleden tijd. Maar wat overblijft is vaak nog wel een omslachtig en tijdrovend proces van documenten. Niet zelden worden papieren documenten per post, aangetekend tussen de partijen heen en weer gestuurd. Maar ook dat hoeft nu niet meer: dankzij digitalisering gaat alles sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren - althans voor dealers en klanten die voor financiering van hun bedrijfsmiddelen vertrouwen op de dienstverlening van GRENKE. 

 

"Om 9.00 uur 's morgens een adviesgesprek met de klant en 's middags het geld op je bankrekening hebben staan, dat is geen utopie meer, maar voor onze partners al snel realiteit", zegt Magdalena Gasser, projectmanager Business voor het onderdeel eSignature. Ze verwoordt hoe gemakkelijk het vanaf nu is om een ​​leaseovereenkomst zonder papierwerk af te sluiten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de elektronische handtekening, een nieuwe, gratis online service voor onze dealers en klanten om leasecontracten digitaal te ondertekenen. "Dit vermindert de administratieve last en het versnelt het afsluiten van een leasecontract aanzienlijk". En omdat het contract, na ontvangst van een wachtwoord per SMS pas ondertekend kan worden, is het een zeer veilig proces. GRENKE is een van de eerste leasemaatschappij met deze eSignature service. "Ons team heeft hard gewerkt aan de implementatie. Nu gaat het desgewenst volledig digitaal naar het getekende contract", zegt Christian Hesse, die als projectleider IT verantwoordelijk is. Dat de dealer documenten afdrukt en verstuurt wordt zo overbodig. De klant krijgt tenslotte de complete documenten digitaal toegestuurd.

 

De eSignature is een revolutie in de leasemarkt, benadrukt Magdalena Gasser: “GRENKE is voortdurend bezig om nieuwe innovatieve oplossingen voor onze klanten en partners te creëren. En dit bereiken we zeker met onze nieuwe eSignature dienstverlening. In enkele minuten, eenvoudig en digitaal tot een getekend contract komen is revolutionair.“ “Bij deze bedrijfsvoering is flexibiliteit belangrijk". Onze dealers en klanten hebben de keuze. Of ze de leaseovereenkomst onderweg via de smartphone, vanuit huis of kantoor op de pc of notebook willen afsluiten. “Alleen een internetverbinding is voldoende,“ benadrukt Christian Hesse. Samengevat, we spreken hier over een zeer geavanceerde, klantvriendelijke en eenvoudige oplossing om contracten af te sluiten, passend in het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden - dat hadden de heren met hun monocle nooit durven dromen.