Uw login

 

Download

Lease versus koop: wat zijn de overwegingen?

Download de whitepaper. (PDF, 2.59 MB)       

 
 
 
 

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Voor nieuwe leaseaanvragen bel 0347-325010 of mail naar serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl
Voor vragen over bestaande leasecontracten bel 0347-325018 of mail naar administrationanti spam bot@grenkeanti spam bot.nl   

 

Word partner!

Graag informeren wij u als fabrikant of leverancier over de voordelen die een samenwerking met GRENKE u kan bieden.  Lees meer

 
 

Meer gemak bij afsluiten leasecontracten

Leaseprovider GRENKE maakt het leasen voor ondernemend Nederland nu nog makkelijker. Om leaseprocessen te vereenvoudigen en tijd te besparen zijn een nieuw portal en twee apps geïntroduceerd.

 

Partner Portal

Het portal is bedoeld om partners zo snel en eenvoudig mogelijk offertes te laten berekenen en leaseaanvragen in te kunnen dienen via desktop, tablet of smartphone. Dit nieuwe portal vervangt het huidige (GFS) portal. Naast dat het snel en eenvoudig is om mee te werken, kunnen er gemakkelijk rapportages in gemaakt worden, kan het gebruikt worden voor zowel hardcopy contracten als eContracten en staat standaard uw bedrijfslogo op het contract. Een leaseovereenkomst regelen met uw klant wordt hierdoor nog gemakkelijker. Klik hier voor rmeer informatie over de Partner Portal. 

 

Signing App

Met deze nieuwe app kunnen leasecontracten ter plekke eenvoudig en snel ondertekend worden. Printen en opsturen van contracten is niet meer nodig, en daardoor is het milieubesparend. Ook handig: de app kan zowel on- als offline gebruikt worden op de tablet en smartphone, en is ook nog eens gratis te downloaden. Bekijk hier de video over deze handige app.

 

Offer2app
Binnen 1 minuut en heel eenvoudig met de tablet of smartphone een leaseaanvraag versturen kan met deze nieuwe app. Hoe het werkt? Maak een foto van de offerte of factuur, voer de looptijd en het bedrag in en verstuur! Een handige gratis app voor als u veel onderweg bent en snel aanvragen wilt verwerken.  Klik hier voor meer informatie over de Offer2app..

 

Over GRENKE

Bij leaseprovider GRENKE kan alles met een chip of stekker geleased worden: van medische apparatuur tot kassasystemen, en van koffiemachines tot IT-hardware, audiovisuele techniek en multimedia-apparatuur.