GRENKE Lenteactie

Speciaal voor onze partners. Deze actie is geldig vanaf nu t/m 30 april 2021. 

HEB JIJ OOK AL LAST VAN LENTEKRIEBELS? WIJ WEL.

De kans is groot dat je al enige tijd merkt dat je klanten wel willen innoveren, maar dat ze, zeker in deze tijd, niet zitten te wachten op hoge investeringen. Juist tijdens de coronacrisis is het echter van groot belang om creatief te zijn als ondernemer en manieren te vinden om jouw business vooruit te helpen. Hoe mooi zou het dan zijn als jij hen vooruit kunt helpen, zonder dat de klant hoge investeringen hoeft te doen? En hoeveel mooier nog zou het zijn als dat ervoor zorgt dat jullie als bedrijf sneller groeien en meer verdienen?

 

GRENKE biedt tijdens de lenteactie € 50,- provisie op al de contracten die bij GRENKE worden ondergebracht met een investeringsbedrag van € 5.000 of hoger. eContracten die getekend zijn via DocuSign van GRENKE leveren je zelfs €100,- provisie op en ook bij contracten met een investeringsbedrag van € 25.000 of meer krijg je € 100,- provisie. Lees hieronder de actievoorwaarden. Deze actie is geldig vanaf nu t/m 30 april 2021. 

 

Het werkt als volgt. Je stuurt het getekende contract met de juiste documenten naar GRENKE. Voeg een separate factuur toe onder vermelding van ‘provisie lenteactie 2021’ en je provisiefactuur wordt, net als het contract, binnen 48 uur uitbetaald.

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met je persoonlijke accountmanager.    
 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie staat los van andere afspraken en geldt niet samen met andere acties. 
  • Incomplete dossiers en dossiers welke buiten de actieperiode worden ingestuurd, komen niet in   aanmerking voor de provisie. 

  • Voeg een separate factuur toe onder vermelding van ‘provisie lenteactie 2021’. 

  • Bij discussie ligt de eindbeslissing over het al dan niet betalen van de provisie bij GRENKE. 

 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur