FITNESSAPPARATUUR LEASEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

TechnoGym, Matrix, Tunturi – wát je favoriete merk voor professionele fitnessapparatuur ook is, je least het via GRENKE. Je kunt kiezen uit elk merk, en fitnesstoestellen bestellen bij elke leverancier.

 

De mooiste en nieuwste fitnesstoestellen voor krachttraining en cardio – daarmee haal je nieuwe klanten naar je sportschool, fysiopraktijk of oefenruimte. En je behoudt er je bestaande klanten mee. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw locatie volledig is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur? Het antwoord is zakelijk leasen.

voordelen van leasen

FLEXIBILITEIT

Groots investeren hoeft niet, je betaalt in kleine vaste maandelijkse termijnen. Zo blijf je als ondernemer wendbaar.

 

ACTUALITEIT

Je hebt altijd de nieuwste fitnesstoestellen in huis.
 

KEUZEVRIJHEID

Aan het eind van de leaseperiode kun je de fitnessapparatuur retourneren, kopen of blijven leasen.
 

wat GRENKE je biedt

CONTROLE

Met welke leasetermijn je kiest (tussen de 24 en 72 maanden) bepaal je de hoogte van je termijnbedrag.
 

GEMAK

Je kunt meerdere apparaten leasen in één overeenkomst.
 

MAATWERK

Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen.

 

De fitnesswereld evolueert voortdurend. Er verschijnen dan ook regelmatig nieuwe technologieën, fitnesstoestellen en trainingsmethoden op de markt. Door te leasen kun jij deze trends op de voet volgen en je leden een moderne fitnesservaring blijven bieden. Wil je het ultieme gemak? Kies dan voor ons All-In contract. Hiermee is ook het onderhoud van je fitnessapparatuur inbegrepen in je lease-overeenkomst.

Makkelijk: je kiest zelf een leverancier van fitnessapparatuur, en selecteert de fitnesstoestellen die je wilt hebben. Van elk merk, en elke fabrikant. Bij de leverancier vraag je vervolgens om een leaseovereenkomst met GRENKE. Wij checken je gegevens en die van de leverancier, en sturen de leverancier razendsnel een passend voorstel. 

Als klant van GRENKE heb je toegang tot ons klantenportal. Hier heb je inzicht in je getekende contracten en kun je termijnfacturen inzien.

JE VOLGENDE STAP

GRENKE ondersteunt bedrijven in alle soorten en maten. Waar je ook staat, wij helpen je met je volgende stap. Van je allereerste leasecontract tot een volledige bedrijfsvoering zonder investeringsbeperkingen, wij staan voor je klaar. 

Ook interessant

Kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur