Printers leasen voor zakelijk gebruik

Printers voor dagelijks gebruik voor jouw bedrijf. Door te leasen heb je snel een printer in huis – met of zonder onderhoudsservice. Dat kun je zelf bepalen. 

Voordelen van leasen

// Behoud van je cashflow.
// Betalen in vaste maandelijkse termijnen.
// Jij beslist zelf wat je aan het eind van de basisleaseperiode doet: retourneren, kopen of doorgaan met zakelijk leasen
// Je hebt altijd up-to-date apparatuur, zonder dat je vermogen verliest. 

Wat GRENKE biedt

// Kleine termijnbedragen in plaats van een grote investering.
// De leasetermijnen liggen tussen de 24 en 72 maanden.
// De mogelijkheid om meerdere apparaten te leasen in één overeenkomst.
// Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen. 

De keuze daarvoor is aan jou. Wij bieden een Print Plan aan. Dit houdt in dat je kunt kiezen om de servicekosten en een vastgesteld aantal afdrukken, kopieën en scans in een Print Plan op te nemen. Jij beslist hoeveel je afneemt. Eén vast maandtarief dekt de financiering en eventuele overeengekomen diensten. Regelmatige updates, apparaatinspecties en -onderhoud zijn inbegrepen. Als het leaseobject een teller heeft, kun je zien hoeveel je afdrukt. Een vast aantal prints / kopieën / scans wordt in je Print Plan opgenomen. Verbruik je meer, dan wordt elke extra pagina afzonderlijk gefactureerd.

Wij dragen alle garantierechten (leverancier- en fabrieksgaranties) aan jou over. Dat betekent dat het geen extra tijd kost om ons eerst te benaderen, wanneer er zich gebreken voordoen of als je een garantieclaim moet indienen. Je kunt je rechtstreeks tot de leverancier of fabrikant wenden.

Dat kan. De nog te betalen bedragen kunnen worden toegevoegd bij de nieuwe overeenkomst en gespreid worden over de nieuwe leasetermijn. Zolang de huurtermijnen voor jou betaalbaar zijn, helpen we je graag met een upgrade van je printer bij jouw leverancier.

Haarscherp printen begint met leasen bij GRENKE

Je volgende stap

GRENKE ondersteunt bedrijven in verschillende soorten en maten, van mkb'ers tot multinationals, met hun volgende stap. GRENKE is niet gebonden aan een printer van een specifieke leverancier of fabrikant. Je kunt zelf kiezen welke leverancier de beste printapparatuur heeft voor jouw bedrijf. 

Interessante producten voor jou

Lees hier meer over Print Plan, gemaakt voor apparaten met een teller.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur