GRENKE: ZAKELIJK LEASEN VOOR BEDRIJVEN

Je liquiditeit behouden? Kies dan voor zakelijk leasen. Jouw accountmanager denkt graag met je mee.

In een concurrerende markt kun je nooit stilstaan. Nieuwe technologieën en innovatieve werkomgevingen vragen om slim te investeren. GRENKE helpt je hierbij. 

Hoe houd je je cashflow onder controle in een snel veranderende markt? Zakelijk leasen bij GRENKE geeft je de vrijheid om je ideeën werkelijkheid te maken.

GRENKE maakt het je gemakkelijk

Als ondernemer regel je alles graag zo goed mogelijk, zéker als het om een bedrijfsfinanciering gaat. GRENKE is hierbij jouw onmisbare partner. Wij werken snel, eenvoudig en met gunstige voordelen.

Betrouwbaar

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

Betrouwbaar

Eenvoudig

Transparant

Persoonlijk

SLIM INVESTEREN HELPT JOUW BEDRIJF VOORUIT

Van 3D-printers tot horeca-apparatuur: met de juiste zakelijke financiering van GRENKE verbeter je de productiviteit en concurrentiepositie van je bedrijf.  

ERVARING BIEDT VERTROUWEN

GRENKE biedt jou de ruimte om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Al meer dan 40 jaar leveren we op maat gemaakte financieringsoplossingen met gunstige voorwaarden.

Samenwerken aan jouw succes

Sinds 1978 werken wij gepassioneerd samen met bedrijven in de meest uiteenlopende branches. GRENKE helpt kleine en middelgrote ondernemingen aan een passende bedrijfsfinanciering. Zo werken we samen aan jouw succes.

Of je nu onderneemt in de industrie, detailhandel of dienstverlening: je kunt vertrouwen op onze ervaring om jou te helpen.

ONZE BELANGRIJKSTE FINANCIERINGSOPTIES

We helpen jouw bedrijf vooruit met deze diensten:

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur