GRENKE in Nederland

Ons ondernemerschap gaat ver terug. GRENKE werd in 1978 opgericht in Baden-Baden, Duitsland. Onze eerste vestiging in Nederland werd in 2002 geopend.

Meer gemak, minder zorgen

Al meer dan 40 jaar bieden we financieringsoplossingen voor zakelijk succes. Snel, gemakkelijk en persoonlijk.

Of je nu hoogwaardige IT-apparatuur of een complete inrichting wilt leasen. We werken met het mkb in Nederland samen om passende financieringsoplossingen af te stemmen op ieders bedrijfsplan.


In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot marktleidende financieringsspecialist van small ticket IT-lease. Onder onze bedrijfsbelofte 'Fast. Forward. Finance.' blijven wij werken aan het bedenken van nieuwe oplossingen om onze klanten te helpen.

GRENKE Nederland in cijfers*

Waar je ook bent, GRENKE Nederland is je lokale partner. De cijfers spreken voor zich:

1
Vakgebied: leasen
4
Vestigingen in Nederland
2002
GRENKE opent eerste vestiging in Vianen
45
Medewerkers in Nederland

* Per 31 december 2023

GRENKE in jouw regio

Het is eenvoudig om ons te vinden. Selecteer je land, voer je locatie in en je krijgt de contactgegevens van je dichtstbijzijnde GRENKE-kantoor.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

06

mei 2024

WERKNEMER AAN HET WOORD

Onze collega Marjolein vertelt over haar werk bij GRENKE en hoe zij binnenkort aan de slag gaat met een leuke nieuwe functie. "Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de Administratie, eerst voor 2 dagen en...

25

apr. 2024

Het belang van duurzaamheid – voor GRENKE én het mkb

Duurzaamheid is geen noviteit voor GRENKE, vertelt Aarnink. ‘Al vanaf onze oprichting, nu ruim veertig jaar geleden, is het een integraal onderdeel van onze activiteiten. Logisch, want de producten...

Ook interessant

Wij delen graag onze ervaring en kennis. Lees hier meer of neem contact met ons op.