GRENKE in Nederland

Ons ondernemerschap gaat ver terug. GRENKE werd in 1978 opgericht in Baden-Baden, Duitsland. Onze eerste vestiging in Nederland werd in 2002 geopend.

Meer gemak, minder zorgen

Al meer dan 40 jaar bieden we financieringsoplossingen voor zakelijk succes. Snel, gemakkelijk en persoonlijk.

Of je nu hoogwaardige IT-apparatuur of een complete inrichting wilt leasen. We werken met het mkb in Nederland samen om passende financieringsoplossingen af te stemmen op ieders bedrijfsplan.


In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot marktleidende financieringsspecialist van small ticket IT-lease. Onder onze bedrijfsbelofte 'Fast. Forward. Finance.' blijven wij werken aan het bedenken van nieuwe oplossingen om onze klanten te helpen.

GRENKE Nederland in cijfers*

Waar je ook bent, GRENKE Nederland is je lokale partner. De cijfers spreken voor zich:

1
Vakgebied: leasen
5
Vestigingen in Nederland
2002
GRENKE opent eerste vestiging in Vianen
41
Medewerkers in Nederland

* Per 31 december 2022

GRENKE in jouw regio

Het is eenvoudig om ons te vinden. Selecteer je land, voer je locatie in en je krijgt de contactgegevens van je dichtstbijzijnde GRENKE-kantoor.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

02

mei 2023

Lease in de maakindustrie: voor fabrikanten die hun concurrenten voor willen blijven (en hun accountant blij willen maken)

Steeds meer fabrikanten ontdekken leasen als optie om apparatuur en machines te gebruiken en tegelijk liquide te blijven voor andere investeringen. Door te leasen behouden fabrikanten hun kapitaal ...

09

mrt. 2023

Vroeger leaste je een auto, nu medische apparatuur

Wat is jouw spiermassa, botmassa, watergehalte of vetmassa? Die gegevens zijn interessanter dan je denkt. Het zegt veel over je gezondheid en is belangrijke informatie voor diëtisten, fysiotherapeu...

Ons vakgebied

We hebben op maat gemaakte oplossingen om je zakelijke ideeën waar te maken.

Ook interessant

Wij delen graag onze ervaring en kennis. Lees hier meer of neem contact met ons op.