Management in Nederland

Het managementteam bestaat uit 3 leden. Zij legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur op het hoofdkantoor in Baden-Baden.

Management in Nederland

Maak kennis met het management.

Coen Aarnink

Vice President Corporate Sales

Coen Aarnink werkt sinds 2005 bij grenke na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de ICT sector in zowel Nederland als Duitsland. Hij is eindverantwoordelijk voor de grenke operaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Finland, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Gerlach Latour

Managing Director Sales

Gerlach Latour werkt sinds 2013 bij grenke. Als Managing Director Sales is hij verantwoordelijk voor de complete Verkooporganisatie in alle 4 Nederlandse vestigingen, Marketing en Sales & Support. Gerlach heeft een rijk werkverleden in vergelijkbare, sales managementfuncties bij (multi)nationals binnen de ICT sector, waar hij ook de eerste ervaringen met asset financiering heeft opgedaan.

 

Bart Emans

Managing Director Administration

Sinds 2006 heeft Bart Emans, na de WO-opleiding bedrijfseconomie, met een select gezelschap meegeholpen om grenke in Nederland op de kaart te zetten. In zijn huidige functie als Managing Director Administration is Bart verantwoordelijk voor de financiële administratie, personeelszaken, compliance, legal, auditing en control. Verder is hij graag betrokken bij procesoptimalisatie en innovatie.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

whitepaper

De raad van bestuur van grenke AG

Meer informatie over de raad van bestuur en de raad van toezicht van grenke AG.