Kantoormeubelen leasen voor zakelijk gebruik

Van bureaus, tafels en opbergoplossingen, tot ergonomische stoelen voor op kantoor, receptie of overlegplekken; als je bezig bent je nieuwe nieuwe kantoor of thuiswerkplek in te richten, denk dan eens aan leasen.

Voordelen van leasen

// Behoud van je cashflow.
// Betalen in vaste maandelijkse termijnen.
// Jij beslist zelf wat je aan het eind van de basisleaseperiode doet: retourneren, kopen of doorgaan met zakelijk leasen
// Je hebt altijd de nieuwste technologie in huis.

 

Wat GRENKE biedt

// Kleine termijnbedragen in plaats van een grote investering.
// De leasetermijnen liggen tussen de 24 en 72 maanden.
// De mogelijkheid om meerdere apparaten te leasen in één overeenkomst.
// Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen. 

Flexibiliteit in kantoorinrichting en financiering

De wereld van kantoorinrichting en meubilairoplossingen is voortdurend in beweging. Hoe mensen willen werken, is afhankelijk van vele factoren en de Coronapandemie heeft de wensen van ondernemers en werknemers op dit gebied flink opgeschud. We gaan in gesprek met Tjalle van Zoelen, Sales Manager bij Schaffenburg Office Furniture en krijgen van hem een kijkje achter de schermen van deze fabricerende groothandel in kantoorinrichting. In dit artikel leren we meer over hun visie op de toekomst van kantoorinrichting, de plaats van leasen daarin en de samenwerking van Schaffenburg met GRENKE. Lees het volledige interview hier

In je leasecontract kun je kiezen voor termijnen tussen de 24 en 72 maanden. Je kunt zelf met de leverancier bepalen wat voor jou handig en passend is voor je een leaseaanvraag doet bij GRENKE.

 

Dat kan. De nog te betalen bedragen kunnen worden toegevoegd bij een nieuwe overeenkomst en gespreid worden over de nieuwe leasetermijn. Zolang de betalingen voor jou betaalbaar zijn, helpen we je graag met een upgrade van je kantoormeubelen bij jouw eigen leverancier.

Wij dragen alle garantierechten (leverancier- en fabrieksgaranties) aan jou over. Dat betekent dat het geen extra tijd kost om ons eerst te benaderen, wanneer er zich gebreken voordoen of als je een garantieclaim moet indienen. Je kunt je rechtstreeks tot de leverancier of fabrikant wenden.


 

Lease nu je kantoormeubelen

Je volgende stap

GRENKE ondersteunt bedrijven in verschillende soorten en maten, van mkb'ers tot multinationals, met hun volgende stap. Het begint met een eerste keer leasen en leidt naar een bedrijfsvoering zonder investeringsbeperkingen.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR ASSET FINANCIERING

Kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur