JOUW ONTWIKKELING, ONS GEZAMENLIJK SUCCES

KWALIFICATIES TELLEN, MAAR JOUW INSTELLING MAAKT HET VERSCHIL

Ons succes is gebaseerd op het feit dat wij denken zoals onze klanten, zoals ondernemers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar werknemers die niet alleen op zoek zijn naar een baan maar zich elke dag als een ondernemer willen gedragen, ongeacht hun rol. Beschik jij over een ondernemersgeest? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij willen jou de kans bieden om samen op ontdekkingstocht te gaan en te groeien.

 

Wij verwachten veel en jij mag ook veel van ons verwachten

Wij verwachten dat onze werknemers met toewijding werken aan nieuwe oplossingen en innovatieve producten, klanten verbazen met uitzonderlijke service waarbij discretie en professionaliteit de boventoon voeren. In ruil daarvoor bieden wij jou de vrijheid om je vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Bij GRENKE werk je binnen een internationale werkomgeving waarin zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling centraal staan.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325017

Ma - Vr 9.00 - 17.30 u

Een gedeelde mentaliteit met focus op innovatie

Ondernemerschap maakt deel uit van onze bedrijfscultuur – daarom zijn wij op zoek naar werknemers die niet alleen hun werk willen uitvoeren maar ook actief betrokken willen zijn bij ons bedrijf. Uitdagingen zien als kansen en buiten de geijkte paden gaan voor het zoeken naar oplossingen. Het doel is samen groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

 

JIJ BENT BELANGRIJK VOOR ONS

De zekerheid van een baan binnen een moderne omgeving, op prestaties gebaseerde bonusregeling binnen een prettige en eerlijke werkcultuur zijn voor ons vanzelfsprekend.

Bonusregeling

Draag door middel van teamdoelstellingen bij aan ons succes, wij delen ons succes graag met jou.

 

Een internationaal bedrijf

Werk op onze kantoren over de hele wereld.

Opleidingsmogelijkheden

We bieden zowel interne als externe trainingen en opleidingen.

Bedrijfsauto

Binnen geselecteerde functies ontvang je van ons een bedrijfsauto.

 

Pensioen

Een gunstige pensioenvoorziening met focus op nu en later inclusief ouderdoms- partner-, ANW- en wezenpensioen.

1 / 5

welke vacatures zijn voor jou interessant?

Als internationale financieringsspecialist bieden wij verschillende functies binnen twee kerncompetentiegebieden.

HEBBEN WIJ JE INTERESSE GEWEKT?

Ben je op zoek naar een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze vacatures en vind interessante arbeidsperspectieven en uitdagingen binnen verschillende vakgebieden.

 

Meer over ons

De GRENKE Group

Onze oplossingen helpen klanten over de hele wereld om hun bedrijf te laten groeien. We bieden hen financiële ruimte waar ze het nodig hebben, zodat zij zich kunnen focussen op (nieuwe) klantrelaties en het ontwikkelen van innovatieve producten.