Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

GRENKE Integrity Line

Naleving van wettelijke voorschriften en interne regels is een prioriteit bij GRENKE. Daarom hebben we het klokkenluidersysteem GRENKE Integrity Line opgezet.

Alleen door regels en normen na te leven, kunnen we schade aan ons bedrijf, onze werknemers en onze zakelijke partners voorkomen. Daarom moet wangedrag in een vroeg stadium worden ontdekt. Hiervoor hebben we het klokkenluidersysteem GRENKE Integrity Line opgezet.

 

Met dit nieuwe systeem kunnen we tips met betrekking tot overtredingen in verband met het bedrijf en zijn medewerkers eerlijk en adequaat onderzoeken. 

 

Het klokkenluidersysteem zorgt voor de hoogste mate van vertrouwelijkheid bij het verwerken van de tip. Bovendien hechten we belang aan eerlijkheid - zowel in onze omgang met klokkenluiders als met werknemers die te maken hebben met een beschuldiging.

info

Klokkenluidersysteem GRENKE Integrity Line

Als je concrete aanwijzingen opmerkt van schendingen van rechten of regels gerelateerd aan de GRENKE Group, kun je contact opnemen met de GRENKE Integrity Line.

 

Bedankt voor je ondersteuning.

Weet dat het klokkenluidersysteem van GRENKE om juridische redenen de klacht van een klokkenluider niet kan verwerken zonder voldoende concreet bewijs.

 

Bij het gebruik van het klokkenluidersysteem GRENKE Integrity Line moet rekening worden gehouden met verschillende landspecifieke wettelijke vereisten. Als de lokale wettelijke vereisten dit toelaten, zijn anonieme meldingen ook mogelijk.