GREEN ASSETS LEASEN

Investeren in de toekomst doe je door duurzaam te leasen. Ontdek de flexibele mogelijkheden met de green assets van GRENKE.

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GROENERE TOEKOMST?

Zelf elektriciteit opwekken, energiebesparende middelen, duurzame mobiliteitsopties – de ecologische voetafdruk van je bedrijf verkleinen kan op veel manieren. En met de flexibele financieringsmogelijkheden van GRENKE maken we het je ook nog aantrekkelijk. Zo ga jij snel en voordelig een groene toekomst tegemoet.

ZO STIMULEERT LEASEN DUURZAAMHEID

Door te kiezen voor lease, kun je als bedrijf eenvoudig je ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een circulaire economie. Hoe werkt leasen duurzaamheid in de hand? Een aantal groene voordelen van leasen op een rij:
 

  • Eerlijk is eerlijk – je kiest eerder voor duurzaam als het financieel aantrekkelijk is. Leasen vergt een minder grote investering dan aanschaffen, waardoor meer mensen en bedrijven die duurzame stap kunnen zetten.
  • Bij leasen zit meestal een onderhoudscontract inbegrepen. Hiermee blijven de zaken die je leaset langer in goede conditie. Terwijl jij gewoon het afgesproken vaste bedrag per maand blijft betalen en niet voor plotselinge extra kosten staat.
  • Leasen kan volledig nieuw, maar ook jong gebruikte apparatuur krijgt met lease een nieuw leven. Zo draag je als bedrijf bij aan minder CO2-uitstoot, een kleinere afvalstroom en een langere levensduur van bestaande apparaten.

E-mobiliteit

Energiebesparing

Zelfvoorziening

E-mobiliteit

Energiebesparing

Zelfvoorziening

DE MOBILITEIT VAN MORGEN

E-mobiliteit krijgt een steeds groter draagvlak bij bedrijven. En terecht, want elektrische voertuigen hebben een hoge energie-efficiëntie, lagere gebruikskosten en een betere milieubalans. De financieringsmogelijkheden op maat van GRENKE maken het behalve milieuvriendelijk ook nog eens makkelijk om elektrisch te gaan rijden. Van e-bikes tot e-steps en de bijbehorende laadinfrastructuur – investeer nu in de mobiliteit van morgen.

E-Mobiliteit

De overstap naar elektrische voertuigen is zo gemaakt met onze op maat gemaakte financieringsoplossingen. 

E-Bikes

Jij trapt, wij financieren. Met GRENKE als jouw zakelijke leasepartner is het wel heel gemakkelijk om op elektrische (bak)fietsen over te stappen.

E-Steps

Met wendbare en praktische e-steps is de mobiliteit binnen je bedrijf flexibeler dan ooit. Daar hoort een flexibele leaseoplossing bij.

 

Opladers en wandladers

Al die elektrische voertuigen moeten ergens opladen. Kies uit individuele leasemogelijkheden om oplaadpalen of wandladers te financieren.

HOE ENERGIEZUINIG IS JOUW BEDRIJF?

De energiebesparing in je bedrijf verbeteren is niet alleen duurzaam, het levert je ook financieel voordeel op. Denk aan ledverlichting en zonnepanelen, waarmee je energierekening een stuk lager uitpakt. Zo ga je op weg naar zelfvoorziening en energie-efficiëntie:

Zonne-installaties

Met zonnepanelen of andere zonne-installaties ben je je eigen elektriciteitsleverancier. Ook als je leaset in plaats van koopt. Verlaag je energiekosten en maak je bedrijf klaar voor de toekomst.

Ledverlichting

Energie besparen kan al met iets kleins zoals je verlichting. Klein, maar ook complex. Want hoe bouw je een heel bedrijf om naar ledverlichting?

Overige green assets

Wij financieren een breed scala aan green assets om jouw bedrijf te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld ook aan het leasen van warmtepompen of elektrische gereedschappen. Kom met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

BEGIN NU AAN EEN KLIMAATVRIENDELIJKE TOEKOMST MET GRENKE

Jij hebt de ideeën, wij de financieringsoplossingen. Bij GRENKE weten we dat de overstap naar nieuwe, grondstofbesparende technologieën erg duur kan zijn. Maar we geloven ook dat het financiële aspect een groene toekomst niet in de weg hoeft te staan. Daarom ondersteunen wij je met ons brede aanbod green assets en flexibele leaseoplossingen. Laat ons jou helpen de juiste stappen te zetten op weg naar duurzaamheid.

De voordelen van duurzaam leasen met GRENKE

Flexibel

Geen bedrijf is hetzelfde. Elke lease wordt aangepast aan de individuele behoeften van jouw onderneming.

 

Verantwoordelijk

We denken actief met je mee om je bedrijf vooruit te helpen.

 

Persoonlijk

Wij zetten onze expertise in voor jouw groene transformatie. Vertrouw op onze snelle reactietijd.

Flexibel

Geen bedrijf is hetzelfde. Elke lease wordt aangepast aan de individuele behoeften van jouw onderneming.

 

Verantwoordelijk

We denken actief met je mee om je bedrijf vooruit te helpen.

 

Persoonlijk

Wij zetten onze expertise in voor jouw groene transformatie. Vertrouw op onze snelle reactietijd.

ook interessant

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur