IT-hardware leasen voor zakelijk gebruik

Financier je computers, laptops, monitoren, desktops, servers, tablets en meer, via onze service. Wij zorgen voor de investering zodat jij met een laag maandbedrag alles wat je nodig hebt, direct kunt gebruiken. Werk ze!

Voordelen van leasen

// Behoud van je cashflow.
// Betalen in vaste maandelijkse termijnen.
// Jij beslist zelf wat je aan het eind van de basisleaseperiode doet: retourneren, kopen of doorgaan met zakelijk leasen
// Je hebt altijd de nieuwste technologie in huis.

Wat GRENKE biedt

// Kleine termijnbedragen in plaats van een grote investering.
// De leasetermijnen liggen tussen de 24 en 72 maanden.
// De mogelijkheid om meerdere apparaten te leasen in één overeenkomst.
// Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen. 

Wij dragen alle garantierechten (leverancier- en fabrieksgaranties) aan jou over. Dat betekent dat het geen extra tijd kost om ons eerst te benaderen, wanneer er zich gebreken voordoen of als je een garantieclaim moet indienen. Je kunt je rechtstreeks tot de leverancier of fabrikant wenden.

Ja, GRENKE is niet gebonden aan een IT-hardware van een specifieke leverancier of fabrikant. Je kunt zelf kiezen welke leverancier de beste apparatuur heeft voor jouw bedrijf.

Aan het einde van de basishuurperiode kun je de apparatuur retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of je kunt verder leasen en gebruik blijven maken van de vertrouwde technologie.
 

Begin met je IT-hardware lease-avontuur

Je volgende stap

GRENKE ondersteunt bedrijven in verschillende soorten en maten, van mkb'ers tot multinationals, met hun volgende stap. Het begint met een eerste keer leasen en leidt naar een bedrijfsvoering zonder investeringsbeperkingen.

Onze oplossingen voor asset financiering

Kies uit de onderstaande mogelijkheden. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur