GRENKE voor zelfstandigen

Als zelfstandige gebruikmaken van de nieuwste apparatuur? Met de op maat gemaakte financieringen van GRENKE is dat geen probleem. 

DÉ ONDERSTEUNING DIE JIJ als ZZP'ER NODIG HEBT

Als zzp'er heb je dromen. We helpen graag om die werkelijkheid te maken. En we beseffen natuurlijk dat een investering voor jou zowel een kans als een uitdaging is. Dus lease je bij ons? Dan krijg jij de zekerheid die je nodig hebt. 

Jij bedenkt de ideeën, wij zorgen voor de financiering

Als zzp'er wil je doen waar je goed in bent. En daar horen zorgen over geld niet bij. Onze leaseoplossingen voor zelfstandigen bieden jou de liquiditeit om te ondernemen. Lease daarom de spullen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je kantoor, werkplaats of praktijk. 

Waarom leasen bij GRENKE?

Persoonlijk

Maatwerk

Eenvoudig

Flexibel

Persoonlijk

Maatwerk

Eenvoudig

Flexibel

OPLOSSINGEN SPECIAAL VOOR JOU ALS ZZP'ER

Zoals jij maatwerk levert aan jouw klanten, zo leveren wij passende oplossingen voor jou. Onze financieringen zijn dan ook zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften. Zo kun je investeren zonder je druk te maken over je liquiditeit.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

ERVARING BIEDT VERTROUWEN

Wist je dat GRENKE al meer dan 40 jaar maatwerk levert, mét de beste voorwaarden? KIanten vertrouwen op onze ervaring en dat waarderen we enorm. 

Jouw partner voor het mkb

Sinds 1978 werken wij gepassioneerd samen met bedrijven, waaronder talloze zelfstandigen. Ook jouw onderneming helpen we graag verder met financiële middelen. Zo werken we samen aan jouw succes.


Of je nu in de industrie, detailhandel of de dienstverlening werkt: wij hebben de ervaring om jou te helpen.

PASSENDE OPLOSSINGEN

Wij helpen jouw bedrijf vooruit met onderstaande diensten: