Kopieerapparaten leasen voor zakelijk gebruik

Het leasen van kopieerapparaten is al heel gebruikelijk in bedrijven. Het kopieerapparaat is zelfs het meest geleaste apparaat. De vraag is dus eigenlijk: waarom zou je een kopieerapparaat níet leasen?

Voordelen van leasen

// Behoud van je cashflow.
// Betalen in vaste maandelijkse termijnen.
// Jij beslist zelf wat je aan het eind van de basisleaseperiode doet: retourneren, kopen of doorgaan met zakelijk leasen
// Je hebt altijd up-to-date apparatuur, zonder dat je vermogen verliest. 

 

Wat GRENKE biedt

// Kleine termijnbedragen in plaats van een grote investering
// De leasetermijnen liggen tussen de 24 en 72 maanden. 
// De mogelijkheid om meerdere apparaten te leasen in één overeenkomst.
// Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen. 

Lease maakt wendbaar

Kopen, huren of leasen? Het antwoord van klanten die kantoorartikelen, kantoormeubilairkoffie- en kopieermachines aanschaffen bij Delo is steeds vaker leasen, zegt Manager Mark Struik. Delo staat samen met GRENKE ondernemers bij in deze vorm van financiering. “Onze gezamenlijke kracht is flexibiliteit.” Lees het volledige interview hier

Gaat het goed met je bedrijf? Als je al een paar jaar goed draait en kredietwaardig bent, zal je aanvraag in overweging worden genomen. We hebben een checklist om te kijken of jouw bedrijf geschikt is voor een leaseovereenkomst.

Aan het einde van de basishuurperiode kun je de apparatuur retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of je kunt verder leasen en gebruik blijven maken van de vertrouwde technologie.

Wanneer je de juiste leasedocumenten en de afgiftebevestiging (wanneer de apparatuur in goede, werkende orde is geïnstalleerd) hebt ondertekend, wordt dat naar GRENKE gestuurd die het contract en papierwerk binnen 24 uur in orde maakt. Vanaf dan is je leaseovereenkomst officieel. 

Financiering van je kopieerapparaat

Je volgende stap

GRENKE ondersteunt bedrijven in verschillende soorten en maten, van mkb'ers tot multinationals, met hun volgende stap. Het begint met een eerste keer leasen en leidt naar een bedrijfsvoering zonder investeringsbeperkingen.

 

INTERESSANTE PRODUCTEN VOOR JOU

Lees hier meer over Print Plan, gemaakt voor apparaten met een teller.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur