LAPTOP LEASEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Mooie Apple MacBooks, de nieuwste Google Chromebooks of liever Microsoft Notebooks om met Windows te werken? Welke laptops ook je voorkeur hebben, via GRENKE rust je je bedrijf er gemakkelijk mee uit. En betaalbaar? Jazeker. Dat is de kracht van zakelijk leasen.

voordelen van leasen

FLEXIBILITEIT

Goede laptops zijn kostbaar. Als je leaset, houd je je geld grotendeels in kas. In plaats van groots te investeren, betaal je in vaste maandelijkse termijnen.

 

ACTUALITEIT

Je hebt altijd de nieuwste IT- technologie in huis.
 

KEUZEVRIJHEID

Aan het eind van de leaseperiode kun je de laptops retourneren, kopen of blijven leasen.

wat GRENKE je biedt

CONTROLE

Met welke leasetermijn je kiest (tussen de 24 en 72 maanden) bepaal je de hoogte van je termijnbedrag.
 

GEMAK

Je kunt meerdere apparaten leasen in één overeenkomst.
 

MAATWERK

Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen.

 

Altijd up to date zijn? Daarvoor zit je goed bij GRENKE. En vooroplopen op het gebied van IT is ook een sterke manier om als ondernemer het verschil te maken. Dat maken we je graag gemakkelijk. Als je een upgrade van je laptops wilt voordat je leasetermijn afloopt, voegen we het resterende bedrag gewoon toe aan je nieuwe overeenkomst. Zo kun je dit gespreid blijven betalen tijdens de nieuwe leasetermijn. Belangrijk is natuurlijk wel dat deze kosten voor jou draagbaar zijn.

Via GRENKE kun je elk merk en type laptop leasen. Apple, HP, Lenovo, Dell, noem maar op. We zijn namelijk niet gebonden aan een merk of leverancier. Ook je hardwaredealer kies je zelf. Grote kans dat die al is aangesloten bij GRENKE. Deze leverancier voorziet je dan snel van een leasevoorstel. Is de leverancier van jouw voorkeur niet bij ons aangesloten? Laat het ons dan weten. Na een snelle due diligence-check krijg je een leasevoorstel via de goedgekeurde leverancier.

Is je leasetermijn voorbij? Dan heb je drie opties. Je kunt de apparatuur retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of verder leasen en gebruik blijven maken van de vertrouwde technologie.

JE VOLGENDE STAP

GRENKE ondersteunt bedrijven in alle soorten en maten. Waartoe jij ook behoort en waar je ook mee bezig bent, wij helpen je met je volgende stap. Van je allereerste leasecontract tot een volledige bedrijfsvoering zonder investeringsbeperkingen, wij staan voor je klaar.

Ook interessant

Kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur