GRENKE voor de gezondheidszorg

Het gaat niet alleen om je betrokkenheid bij je patiënten - de financiën van je praktijk, kliniek of zorginstelling moeten ook gezond zijn. GRENKE heeft precies de juiste oplossing voor financiering en liquiditeit.

De meeste instellingen in de gezondheidszorg zijn onderworpen aan bureaucratie. Is je financiële speelruimte beperkt door standaardtarieven, forfaitaire tarieven en voorschriften? En sta je onder grote druk om winstgevend te werken?

Met GRENKE kun je je volledig concentreren op jouw belangrijkste zorgtaken. Als ervaren partner voor de gezondheidszorg weten we hoe je je cashflow kunt stabiliseren. Of je nu een praktijk wilt overnemen of medische apparatuur wilt leasen; samen vinden we een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke uitdaging.

 

Gelijke partners

Demografische veranderingen en doorbraken in medisch onderzoek zorgen ervoor dat de  gezondheidszorg in de toekomst steeds belangrijker zal worden. Tegelijkertijd neemt de druk op innovatie en efficiëntie toe. En dat geldt ook voor de vraag naar professioneel financieel advies voor artsen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dat is precies waar wij je bij graag helpen. 

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Voor jouw succes

De nieuwste technologie

Wanneer je instelling over geavanceerde diagnostische- en behandelingsapparatuur beschikt, heb je een groot voordeel. We hebben de juiste oplossing voor de aanschaf van medische apparatuur: leasen.

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.