grenke voor de gezondheidszorg

Het gaat niet alleen om je betrokkenheid bij je patiënten - de financiën van je praktijk, kliniek of zorginstelling moeten ook gezond zijn. grenke heeft precies de juiste oplossing voor financiering en liquiditeit.

De meeste instellingen in de gezondheidszorg zijn onderworpen aan bureaucratie. Is je financiële speelruimte beperkt door standaardtarieven, forfaitaire tarieven en voorschriften? En sta je onder grote druk om winstgevend te werken?

Met grenke kun je je volledig concentreren op jouw belangrijkste zorgtaken. Als ervaren partner voor de gezondheidszorg weten we hoe je je cashflow kunt stabiliseren. Of je nu een praktijk wilt overnemen of medische apparatuur wilt leasen; samen vinden we een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke uitdaging.

 

Gelijke partners

Demografische veranderingen en doorbraken in medisch onderzoek zorgen ervoor dat de  gezondheidszorg in de toekomst steeds belangrijker zal worden. Tegelijkertijd neemt de druk op innovatie en efficiëntie toe. En dat geldt ook voor de vraag naar professioneel financieel advies voor artsen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dat is precies waar wij je bij graag helpen. 

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Voor jouw succes

De nieuwste technologie

Wanneer je instelling over geavanceerde diagnostische- en behandelingsapparatuur beschikt, heb je een groot voordeel. We hebben de juiste oplossing voor de aanschaf van medische apparatuur: leasen.

Medische Technologie met GRENKE - Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met grenke.

grenke biedt vele leaseoplossingen in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om een praktijk, kliniek of zorginstelling: je hebt toegang tot verschillende financiële producten. Met lease kun je alle kanten uit: de nieuwste medische technologie in huis halen, je kliniek moderniseren of een praktijkovername financieren. Wanneer je regelmatig financieringsbehoeften hebt, kan een raamovereenkomst ook een aantrekkelijke optie zijn. Met de juiste leaseoplossing bespaar je tijd en middelen zodat je volledig kunt concentreren op je belangrijkste zorgtaken. Bij grenke vind je zeker een passende financieringsoplossing.

Voor de gezondheidszorg is er veel te financieren met lease. Medische technologie is namelijk erg duur om aan te schaffen. Met lease kun je alles financieren; nieuwe apparatuur voor het ziekenhuis, meubilair voor de wachtkamer, de modernste MRI-scan of de complete inrichting van een praktijk. Afhankelijk van jouw behoeften, krijg je een uitgebreid, persoonlijk advies en een aanbod dat helemaal op jouw persoonlijke behoeften is afgestemd.

Leasen bij grenke biedt vele voordelen en een ruim aanbod aan oplossingen voor jouw financiële uitdagingen. We hebben jarenlange ervaring in de medische sector waardoor wij je een persoonlijk en deskundig advies kunnen geven. 

Je kunt eenvoudig een leaseaanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Selecteer 'Product' als interesse en 'Leasen' als je onderwerp. Je kunt ons ook even bellen op +31 347 325010 en al je vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

whitepaper

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.