zakelijk leasen: win-win voor jou en je klanten

Voor je klanten doe je alles. Maar ook je bedrijf heeft een betrouwbare partner nodig die aan jouw zijde staat. De leaseoplossingen van GRENKE openen geheel nieuwe mogelijkheden voor jou.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Laat je bedrijf groeien

Jouw uitdagingen zijn uniek. Wij hebben de ideale oplossing voor jou. Met GRENKE als gelijkwaardige partner creëer je financiële vrijheid om ideeën waar te maken en nieuwe markten te veroveren.

 

Profiteer van lease met GRENKE

In de zakenwereld draait het ook om het benutten van potentieel. Wil jij je klanten ook een extra service aanbieden dan alleen jouw productportfolio? Met lease kun jij je klanten een breed scala aan financieringsmogelijkheden bieden. Jouw klanten profiteren van nieuwe apparatuur, liquiditeit en voorspelbare maandbedragen en jij profiteert van de voordelen van een samenwerking met GRENKE.

Meer omzet

Jij geeft je klanten meer financiële vrijheid en krijgt dus ook meer opdrachten.

Meer klantenbinding

Je voldoet aan de behoeften van je klanten en creëert zo vertrouwen en versterkt de loyaliteit aan je bedrijf.

Meer nieuwe klanten

Je biedt verschillende financieringsoplossingen en haalt zo nieuwe klanten binnen.

Meer nabijheid

Je adviseert niet alleen over je producten, maar je biedt ook een extra service aan.

Meer omzet

Jij geeft je klanten meer financiële vrijheid en krijgt dus ook meer opdrachten.

Meer klantenbinding

Je voldoet aan de behoeften van je klanten en creëert zo vertrouwen en versterkt de loyaliteit aan je bedrijf.

Meer nieuwe klanten

Je biedt verschillende financieringsoplossingen en haalt zo nieuwe klanten binnen.

Meer nabijheid

Je adviseert niet alleen over je producten, maar je biedt ook een extra service aan.

Succesverhalen met GRENKE

Toshiba TEC evalueert: van printen naar complete werkoplossingen

Nu digitalisering steeds meer opkomt en thuiswerken sinds Covid de nieuwe norm is, laten bedrijven printers steeds vaker links liggen. Daarom heeft Toshiba TEC haar basis verbreed. “We richten ons niet alleen meer op het printen van documenten, maar op alle werkprocessen binnen een organisatie”, vertelt Vice President & Managing Director Menno Walstra. “Voor beide onderdelen zijn goede leaseconstructies heel belangrijk.” Lees het volledige interview hier

 

 

Meer flexibiliteit en individualiteit

Het systeemhuis KL netprint ontwikkelt IT-oplossingen op maat voor zijn klanten. De focus ligt op geïntegreerde oplossingen zoals serverinfrastructuur en softwarediensten. De nadruk ligt altijd op het samenwerken en de dialoog aangaan op gelijke voet met de klanten.

KL netprint deelt deze houding met GRENKE. In de samenwerking profiteert het systeemhuis van extra bewegingsruimte door lease. Dit stelt het bedrijf in staat om zijn klanten zo flexibel en individueel te helpen door het aanbieden van op maat gemaakte financieringsoplossingen.

Vroeger leaste je een auto, nu medische apparatuur

Wat is jouw spiermassa, botmassa, watergehalte of vetmassa? Die gegevens zijn interessanter dan je denkt. Het zegt veel over je gezondheid en is belangrijke informatie voor diëtisten, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en sportscholen. We spreken met Rick Kaale en Daan van de Ende van Tanita Europe over deze slimme meetapparatuur, het nut en de financiering. Lees het volledige interview hier

Vele (robot)handen maken licht werk

Maatschappelijke trends zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers in de maakindustrie ervoor kiezen om hun werkproces te automatiseren en robots meer samen te laten werken met hun medewerkers. Door fysiek zware, eenvoudige en herhalende handelingen van mensen over te nemen, zorgen robots ervoor dat de mensen zich kunnen richten op complexere taken. Als het goed is, leveren de ‘cobots’, zoals ze genoemd worden bij Cobotx, winst op voor iedereen: effectievere processen en blijere medewerkers. Om sneller van deze winst te profiteren, is leasen van deze cobots een goede optie. Lees het volledige interview hier

De lease-ervaring van Miele Professional

Wat zijn de trends in leasen voor B2B, en hoe pakt Miele het aan? In het Miele Experience Center in Vianen spreken we met Head of Sales Okke Vaassen. Omgeven door de nieuwste apparatuur praat hij ons bij over het zakelijke leaseaanbod van Miele Professional. Een segment waarin het Duitse kwaliteitsmerk zeer actief is en samen optrekt met GRENKE. Lees het volledige interview hier

Partner worden

Hebben wij je interesse opgewekt? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod. 

Een samenwerking die je bedrijf vooruit helpt

Een succesvolle samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en leidt tot een langdurige samenwerking. De focus ligt op jouw succes. Maak gebruik van een breed scala aan financieringsoplossingen van een partner die al 40 jaar succesvol actief is in de financiële sector.

Word GRENKE-partner - De meest gestelde vragen (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met GRENKE.

In welke branche je ook actief bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen en jarenlange ervaring met financiering. Wil jij samenwerken met een betrouwbare partner om je kansen te realiseren en een concurrentievoordeel te behalen door zakelijke financiering? Wij zijn er om je daarbij te ondersteunen en adviseren.

Door lease bied je geheel nieuwe en op maat gemaakte financieringsmogelijkheden aan je klanten. Je maakt de investeringsbeslissingen eenvoudiger en profiteert van meer verkopen en versterkt de klantenbinding door nog meer verkoopargumenten. GRENKE neemt de rol van lessor voor jouw klant op zich en jij ontvangt snel en eenvoudig de volledige verkoopprijs.

Jij profiteert van:

  • een breed scala aan producten die de juiste oplossing bieden voor alle financiële uitdagingen van je klanten.
  • meer nieuwe klanten door een breed scala aan financieringsmogelijkheden.
  • jarenlange ervaring door meer dan 40 jaar succesvol te zijn in de markt.
  • persoonlijk en deskundig advies.
  • het beiden van een extra service, door te adviseren over je producten en uitgebreide financieringsmogelijkheden.

Wil jij profiteren van de ervaring van GRENKE? Gebruik dan de partnerportal Go Partner. Hier kun je snel en eenvoudig leaseoffertes berekenen, aanvragen indienen of persoonlijk advies aanvragen.

 

Heb je al met GRENKE samengewerkt zonder de partnerportal? Dan kun je de toegangsgegevens opvragen of opnieuw registreren.