Koffiemachines leasen voor zakelijk gebruik

Goede koffie in een bedrijf is belangrijk; het zorgt voor een betere productiviteit, een goede sfeer en is je visitekaartje. Bespaar niet op deze noodzakelijke luxe. Je kunt bij ons een koffiemachine voor op je kantoor, hotel of restaurant leasen.

Voordelen van leasen

// Behoud van je cashflow.
// Betalen in vaste maandelijkse termijnen.
// Jij beslist zelf wat je aan het eind van de basisleaseperiode doet: retourneren, kopen of doorgaan met zakelijk leasen
// Je hebt altijd de nieuwste technologie in huis.

Wat GRENKE biedt

// Kleine termijnbedragen in plaats van een grote investering.
// De leasetermijnen liggen tussen de 24 en 72 maanden.
// De mogelijkheid om meerdere apparaten te leasen in één overeenkomst.
// Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen. 

Lease maakt wendbaar

Kopen, huren of leasen? Het antwoord van klanten die kantoorartikelen, kantoormeubilairkoffie- en kopieermachines aanschaffen bij Delo is steeds vaker leasen, zegt Manager Mark Struik. Delo staat samen met GRENKE ondernemers bij in deze vorm van financiering. “Onze gezamenlijke kracht is flexibiliteit.” Lees het volledige interview hier

Jazeker. De flexibiliteit van een leaseovereenkomst geeft je de (financiële) ruimte om plannen te maken voor de toekomst.

 

Ja, dat kan zeker. GRENKE is niet gebonden aan een koffiemachine van een specifieke leverancier of fabrikant. Je kunt zelf kiezen welke leverancier de beste apparatuur heeft voor jouw bedrijf.

Om jouw apparatuur optimaal te beschermen, kan GRENKE voor jou de verzekering regelen en jij betaalt de kosten of je kunt het zelf verzekeren. Zo simpel is het.

Echt lekkere koffie begint met leasen bij GRENKE

Je volgende stap

GRENKE ondersteunt bedrijven in verschillende soorten en maten, van mkb’ers tot multinationals, met hun volgende stap. GRENKE is niet gebonden aan een koffiemachine van een specifieke leverancier of fabrikant. Je kunt zelf kiezen welke leverancier het beste apparaat heeft voor jouw bedrijf. Je kunt zelf contact opnemen met de leverancier van je keuze.

Onze oplossingen voor asset financiering

Kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur