E-BIKE LEASEN MET GRENKE

Met elektrische fietsen voor je bedrijf zet je een belangrijke stap: je bevordert de transportrevolutie en handelt tegelijkertijd toekomstgericht. Financier moderne e-bikes tegen aantrekkelijke voorwaarden bij GRENKE, jouw partner voor zakelijk leasen.

HOE E-BIKE LEASEN WERKT

Mobiliteitsexperts spreken van een elektrische fiets leasen wanneer je als werknemer een e-bike leaset via het bedrijf, of wanneer je als werkgever een elektrische bakfiets of bedrijfsfiets voor je werknemers aanschaft door te leasen.

Flexibele leaseoplossingen

Beide zijn de facto hetzelfde: de lessee is de werkgever, die de e-bikes ter beschikking stelt aan de werknemers – of dat nu is via volledige overname van de e-bike leasekosten of door middel van een werknemersbijdrage. Met GRENKE profiteer je van op maat gemaakte en flexibele leaseoplossingen om jouw elektrische fiets zakelijk te leasen.

E-BIKE LEASEN MET GRENKE: JOUW VOORDELEN

Elektrische fietsen of bakfietsen zijn een belangrijke stap naar een verandering in transport. De toekomstgerichte technologie kan gesubsidieerd worden door de overheid en biedt ook economische voordelen zoals belastingvoordelen, imagoverbetering en een hogere motivatie. Ons advies: neem bij een e-bike leasen de juiste servicepakketten van de gespecialiseerde handelspartners, zodat je volledig verzekerd bent en je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij werken samen met gerenommeerde partners die diensten aanbieden zoals onderhoud en reparaties. Jouw voordelen met GRENKE financiering op een rij:

Eenvoudig in te plannen

Het leasebedrag voor een e-bike of bakfiets blijft altijd hetzelfde: financiële planningszekerheid zonder onvoorziene kosten met GRENKE.

Veilig

Speel in op veilig leasen van bedrijfsfietsen: GRENKE biedt leasen van e-bikes waarbij de fiets volledig verzekerd moet zijn.

Onafhankelijk

Met e-bike lease kies je zelf het merk, model en de leverancier. Onafhankelijk en met alle garantieclaims.

Eenvoudig in te plannen

Het leasebedrag voor een e-bike of bakfiets blijft altijd hetzelfde: financiële planningszekerheid zonder onvoorziene kosten met GRENKE.

Veilig

Speel in op veilig leasen van bedrijfsfietsen: GRENKE biedt leasen van e-bikes waarbij de fiets volledig verzekerd moet zijn.

Onafhankelijk

Met e-bike lease kies je zelf het merk, model en de leverancier. Onafhankelijk en met alle garantieclaims.

ELEKTRISCHE FIETS LEASEN: JIJ BEPAALT TYPE EN OMVANG

Stap in elektromobiliteit. Zo profiteren jij en je medewerkers van bedrijfsfietsen of bakfietsen in het bedrijf. Bij GRENKE ben je niet gebonden aan specifieke merken of modellen voor e-bike lease, maar bepaal je zelf het merk en type. Kies een fabrikant of maak gebruik van de gespecialiseerde leverancierscontacten van GRENKE. Voeg het juiste servicepakket toe aan je e-bike leasecontract: onze gerenommeerde partners bieden je professionele diensten voor je leaseobjecten. Je hoeft trouwens niet meteen in grote aantallen aan te schaffen, want GRENKE biedt leasecontracten aan vanaf 500 euro. Bakfiets, bedrijfsfiets of laadstation: aan alles is gedacht.

Bakfiets leasen

Vrachtfietsen zijn enorm veelzijdig en speciaal ontworpen voor grootschalig transport. Of het nu gaat om pizzabezorging, pakketdiensten of ambachtelijke bedrijven, ze bieden een milieuvriendelijke transportoplossing.

Oplaadpunten

Hoe groter het elektrische wagenpark, hoe belangrijker het is om voldoende laadstations te hebben om de e-mobiliteit van jouw bedrijf te garanderen. Je kunt de benodigde apparatuur voordelig leasen bij GRENKE.

E-Bikes

Met een klassieke e-bike kun je je net zo snel door de stad verplaatsen als met de auto - milieubewust en zonder gedoe bij het zoeken naar een parkeerplaats.

1 / 3

ZAKELIJKE E-BIKE OF E-STEP LEASEN - ALLES MET GRENKE

Ook jij kunt profiteren van de aantrekkelijke e-mobiliteitsopties voor je bedrijf. Naast het leasen van e-bikes of het leasen van een e-laadfiets en bijpassende oplaadpunten, bieden we ook overeenkomstige opties voor e-steps. Jij kiest het model en het aantal en wij stellen samen een leasecontract op maat op.

OOK INTERESSANT

Ontdek hier meer oplossingen voor jouw financieringsbehoeften.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur