Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Informatie over COVID-19

Wij staan klaar voor jou. Ook in deze moeilijke tijd.

Samen tegen Corona

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners is onze prioriteit, vooral in de huidige situatie. We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 op de voet en volgen de aanbevelingen van het RIVM en de overheid. Daarom hebben we uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus op de best mogelijke manier te vertragen.
 

Wij staan voor jou klaar

Het is onze verantwoordelijkheid om bereikbaar te zijn wanneer partners en klanten ons het hardst nodig hebben. Zeker in deze moeilijke tijden willen wij onze partners en klanten blijven ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om een goede en persoonlijke service te blijven bieden. Omdat we allemaal in dezelfde situatie zitten. En samen moeten we door deze moeilijke periode. 

Meest gestelde vragen (FAQ)

De bereikbaarheid is op de gebruikelijke tijden. Hoewel de meeste van onze medewerkers vanuit huis werken, zijn ze voor jou bereikbaar via telefoon, e-mail of via onze website. Voor vragen over contracten en facturen kun je mailen naar administation@grenke.nl.

De bescherming en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners heeft topprioriteit. We hebben uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het virus te vertragen en iedereen op de best mogelijke manier te beschermen. Daarbij laten we ons adviseren door de aanbevelingen van de relevante autoriteiten, zoals het RIVM en de overheid. 


Dit begint met eenvoudige maar belangrijke hygiënemaatregelen. Deze bevatten uiteraard strengere informatie en mededelingen over het regelmatig wassen van de handen en de installatie van dispensers voor desinfectiemiddelen op onze locaties.


Bovendien kunnen onze medewerkers vanuit huis digitaal en mobiel werken. Momenteel werkt ongeveer 80% van alle werknemers wereldwijd op afstand vanuit huis. Internationaal reizen is verboden, zelfs binnen een land mogen werknemers slechts op één GRENKE-locatie werken. Alle beurzen, conferenties en trainingen zijn tot nader order geannuleerd.

In de loop van onze meer dan 40-jarige bedrijfsgeschiedenis hebben we in alle delen van de wereld crises meegemaakt en hebben we onze medewerkers, klanten en partners altijd actief ondersteund. Je kunt op deze inzet blijven rekenen.


We staan al tientallen jaren aan de zijde van kleine en middelgrote bedrijven. Zelfs in de huidige situatie werken we op volle snelheid om oplossingen te vinden die zijn toegesneden op de huidige uitdagingen van onze klanten en partners. In de meeste gevallen heeft het behoud van liquiditeit absolute prioriteit. Wij ondersteunen jou persoonlijk, snel en eenvoudig, zelfs in deze periode situatie - aangepast aan jouw individuele situatie. 

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? We helpen je graag verder. 

Iets anders dat je misschien interesseert

Lees hier meer over aanvullende oplossingen voor je financieringsbehoeften.