Edwin van Straten is sinds juli 2019 werkzaam bij GRENKE als Branch Leader Eindhoven. Als Branch Leader begeleidt en coördineert Edwin alle werkzaamheden binnen de vestiging. "Dit klinkt heel simpel, maar brengt heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden met zich mee, wat de rol ook zo leuk maakt. Zo geef ik onder andere leiding aan een team van Accountmanagers, maar ben ik zelf net zo goed actief in het ondersteunen en informeren van onze klanten."

Daarnaast is Edwin ook bezig met het doorvoeren van het algemene beleid en de strategie van onze Headquarters. "Een leuke functie, waarvan de inhoud op zich weinig is veranderd, maar die de afgelopen jaren voldoende uitdagingen met zich mee heeft gebracht. Zo heb ik onder andere samen met mijn collega’s de vestiging op een gezonde manier door de Corona periode weten te loodsen en zijn we recent verhuisd naar een nieuwe locatie in Eindhoven."

Volgens Edwin maakt entrepreneurship en teamspirit GRENKE een fijne werkgever. GRENKE is ooit ontstaan uit een idee van een ondernemer en stimuleert ons om ook te denken en te handelen als ondernemers. "Dit geeft je veel kansen en vrijheden om ideeën in te brengen en deze uit te voeren. Verantwoordelijkheid en vrijheid gaan hier echt hand in hand."