Marloes Okken is sinds augustus 2021 werkzaam bij GRENKE als Internal Sales Medewerker. "Het eerste jaar werkte ik alleen voor vestiging Zwolle en soms voor Amsterdam. Hierna is onze afdeling CSS ontstaan waarbij je werkzaamheden uitvoert voor alle vestigingen in Nederland. Hierdoor ben ik gaan werken in een groter team en heb ik contact met veel meer collega's."

Naast het onderlinge contact met directe collega's, vestigingsmanagers en accountmanagers van al onze vestigingen, maakt het contact met de partners/resellers het werk nog leuker.  "De afwisseling is wat het zo leuk maakt. Luisteren en meeveren en daarna aan een oplossing werken. Je weet nooit waar je volgende telefoontje over zal gaan." Daarnaast organiseert Marloes naast alle andere werkzaamheden ook een teambuildingsuitje samen met een andere collega. Zo komt haar opleiding Leisure Management ook nog van pas.

Volgens Marloes voelt GRENKE, ondanks dat we in 33 landen te vinden zijn, aan als een klein en hecht bedrijf. "Bij veel bedrijven heerst er een individuele sfeer door de opgelegde persoonlijke targets. Bij GRENKE werk je aan een gezamenlijk doel en dat is precies wat GRENKE anders maakt dan andere werkgevers. Het bevalt zelfs zo goed dat ik recent iemand anders heb aangebracht als nieuwe collega."