Onze collega Marjolein vertelt over haar werk bij GRENKE en hoe zij binnenkort aan de slag gaat met een leuke nieuwe functie.

"Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de Administratie, eerst voor 2 dagen en nu alweer 4 dagen per week." De Administratie is verantwoordelijk voor klantcontact, facturering, schades, legal zaken en alles wat met debiteuren en crediteuren beheer te maken heeft. "Heel veelzijdig en eigenlijk nooit saai! We hebben daarnaast ook een super leuk en gezellig team." Ondanks het feit dat Marjolein het heel erg naar haar zin heeft bij Administratie, heeft ze voor een nieuwe uitdaging gekozen. En nee geen zorgen, niet ergens anders, maar gelukkig nog steeds bij GRENKE. 

"Kort geleden kwam er een nieuwe functie vrij als Quality Manager. Ik heb mijn kans gegrepen en gelukkig zag GRENKE dit ook zitten." Als Quality Manager is Marjolein verantwoordelijk om de kwaliteit binnen GRENKE op alle vlakken te verbeteren. 

Volgens Marjolein hangt er bij GRENKE een leuke sfeer, dankzij de gezellige collega's en naast de goede arbeidsvoorwaarden zijn er ook veelzijdige functies en doorgroeimogelijkheden. "En niet te vergeten, GRENKE sponsort de kleding van mijn zoons die op internationaal niveau aan BMX doen!"