GRENKE voor de dienstverlening

Natuurlijk ga jij voor de beste dienstverlening voor je klanten. En zoek je mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien. Maken financiële beperkingen jou dit lastig? Vraag ons dan om hulp. Met een financieringsoplossing op maat houd je jouw bedrijfskosten zo laag mogelijk. Oók als je snel moet handelen. 

 

Of je nu een sportschool runt, een marketingbureau of een reisorganisatie – jouw focus ligt op je klanten. Datzelfde geldt voor ons: wij stemmen onze financieringsoplossingen volledig af op jouw wensen en situatie. 

Blijf groeien en ontwikkelen, dankzij financieringsoplossingen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Oplossingen die wérken. Persoonlijk afgestemd met jouw eigen adviseur. Ervaar waarom wij de juiste partner zijn voor jouw bedrijf.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Klantgericht. Net als jij.

Waarom GRENKE? Het antwoord is eenvoudig: wij zijn zelf klantgericht - al sinds 1978. We weten hoe belangrijk het is om snelle beslissingen te nemen; om in de behoeften van je klanten te blijven voorzien; om samen met hen te groeien. Maak gebruik van onze expertise en financieel advies. 

JOUW IDEEËN. ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN.

Wat je behoeften ook zijn, wij helpen je graag. Vul de tool in en ontdek welke dienst bij jou past.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Waar ben je naar op zoek?

Up-to-date ingericht

Servers, software of laptops voor op kantoor  – je hoeft deze prijzige apparatuur niet zelf aan te schaffen. Leasen kan ook! Zo kun je blijven groeien zonder grote investeringen. Ook help je jouw klanten optimaal, met de modernste apparatuur.

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.