GRENKE voor de dienstverlening

Natuurlijk ga jij voor de beste dienstverlening voor je klanten. En zoek je mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien. Maken financiële beperkingen jou dit lastig? Vraag ons dan om hulp. Met een financieringsoplossing op maat houd je jouw bedrijfskosten zo laag mogelijk. Oók als je snel moet handelen. 

 

Of je nu een sportschool runt, een marketingbureau of een reisorganisatie – jouw focus ligt op je klanten. Datzelfde geldt voor ons: wij stemmen onze financieringsoplossingen volledig af op jouw wensen en situatie. 

Blijf groeien en ontwikkelen, dankzij financieringsoplossingen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Oplossingen die wérken. Persoonlijk afgestemd met jouw eigen adviseur. Ervaar waarom wij de juiste partner zijn voor jouw bedrijf.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Klantgericht. Net als jij.

Waarom GRENKE? Het antwoord is eenvoudig: wij zijn zelf klantgericht - al sinds 1978. We weten hoe belangrijk het is om snelle beslissingen te nemen; om in de behoeften van je klanten te blijven voorzien; om samen met hen te groeien. Maak gebruik van onze expertise en financieel advies. 

JOUW IDEEËN. ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN.

Wat je behoeften ook zijn, wij helpen je graag. Vul de tool in en ontdek welke dienst bij jou past.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Waar ben je naar op zoek?

Up-to-date ingericht

Servers, software of laptops voor op kantoor  – je hoeft deze prijzige apparatuur niet zelf aan te schaffen. Leasen kan ook! Zo kun je blijven groeien zonder grote investeringen. Ook help je jouw klanten optimaal, met de modernste apparatuur.

dienstverlening met grenke – VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met GRENKE.

Voor de dienstensector zijn er veel mogelijkheden voor leasen. Of je nu een marketingbureau, reisbureau, sportschool of hotel hebt - in de dienstensector ga jij altijd voor de beste service voor je klanten. Om dit te garanderen heb je eenvoudige processen en perfecte apparatuur nodig in je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld voor een vast maandelijks bedrag IT-hardware of -software en kantoormeubilair leasen. Een raamovereenkomst is ook mogelijk wanneer je regelmatig behoefte hebt aan lease. Jouw mogelijkheden bij GRENKE zijn divers en altijd individueel afgestemd op jouw behoeften. Profiteer van optimale oplossingen en een betrouwbare partner voor al je financiële behoeften.

In de dienstensector kun je alles leasen wat je voor je bedrijfspand nodig hebt. Dat kan al vanaf € 500,- .
Je kunt kiezen uit een aanbod dat gaat van IT-hardware en -software tot volautomatische koffiemachines en van kantoormeubilair tot een complete receptie of machines en apparatuur voor je nieuwe sportschool - de mogelijkheden zijn zeer divers. Ook "ongewone" objecten kun je bij GRENKE financieren. Je kunt rekenen op een uitgebreid, individueel advies en ontvangt een offerte op maat.

Leasen bij GRENKE biedt vele voordelen zoals een ruim aanbod aan oplossingen voor jouw financiële uitdagingen. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in de dienstensector waardoor wij je een persoonlijk en deskundig advies kunnen geven. 

Je kunt eenvoudig een lease-aanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Selecteer 'Product' als interesse en 'Leasen' als je onderwerp. Je kunt ons ook even bellen op +31 347 325010 en al je vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

whitepaper

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.