Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

GRENKE voor de industrie

Globalisering, digitalisering, industrie 4.0 - het succes van je bedrijf hangt meer dan ooit af van strategische beslissingen en snel handelen. Met de financieringsoplossingen van GRENKE heb je alle ruimte. 

Nieuwe technologie creëert nieuwe markten. Regelmatige systeemstoringen vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van mobiliteit, energieopwekking, productontwerp of informatie-uitwisseling. Voor welke uitdaging staat jouw bedrijf? 

Of je nu je productie flexibeler wilt maken, je netwerk wilt aansluiten of je klantenervaring wilt verbeteren - innovatie gaat altijd gepaard met financiële risico's. GRENKE groeit met je mee. Onze leaseoplossingen zijn zo flexibel als je zelf wilt. 

Gespecialiseerd in verschillende industrieën

Of het nu werktuigbouwkunde of de chemische industrie betreft: onze financiële adviseurs zijn bekend met de diverse vereisten en uitdagingen van jouw branche. Wij werken met jou samen om de juiste oplossing voor jouw financieringsbehoeften te vinden. Bijvoorbeeld als het gaat om het leasen van specifieke apparatuur.

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen. 

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

FINANCIERING VOOR DE INDUSTRIE - VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met GRENKE.

Er zijn meerdere leasemogelijkheden voor de industriële sector. De aanschaf van technische apparatuur of de aankoop van goederen neemt vaak een flinke hap uit je eigen vermogen. Daarom zijn er voor verschillende industriële ondernemingen diverse financieringsmogelijkheden. Eén van de financieringsmogelijkheden die gericht is op de behoeften van de industrie, is leasen. Door te leasen zorg je ervoor dat je bedrijf technologisch up-to-date blijft. Een optie is het leasen van machines, waardoor je je liquiditeit en flexibiliteit behoudt. Met GRENKE kun je bijvoorbeeld IT, bedrijfsmiddelen en machines naar eigen behoefte financieren - ongeacht merk of fabrikant.

Leasen bij GRENKE biedt vele voordelen zoals een ruim aanbod aan oplossingen voor jouw financiële uitdagingen, een eenvoudige afhandeling, snelle besluitvormingsprocessen en gunstige voorwaarden. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd in de samenwerking met de industrie en weten welke aspecten belangrijk zijn voor jouw financiering. Met de juiste financiering zet jij de koers uit, en ondersteunen wij jou met het toekomstbestendig maken van je bedrijf.  

Het vinden van de juiste financieringsoplossing, is nu vrij eenvoudig. GRENKE biedt financieringsoplossingen waarmee je Industrie 4.0, digitalisering en andere trends in de industriële sector kunt financieren. Welke financieringsoplossing het meest geschikt is voor jouw specifieke kapitaalbehoefte, hangt af van verschillende criteria. Hiervoor geven we je, als eerste en belangrijke stap, een individueel financieringsadvies. De adviseurs van GRENKE helpen je graag met je liquiditeitsplanning en informeren je over de verschillende financieringsmogelijkheden.

Je kunt eenvoudig een leaseaanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Selecteer 'Product' als interesse en 'Leasen' als je onderwerp. Je kunt ons ook even bellen op +31 347 325010 en al je vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

whitepaper

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.