Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

GRENKE voor de industrie

Globalisering, digitalisering, industrie 4.0 - het succes van je bedrijf hangt meer dan ooit af van strategische beslissingen en snel handelen. Met de financieringsoplossingen van GRENKE heb je alle ruimte. 

Nieuwe technologie creëert nieuwe markten. Regelmatige systeemstoringen vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van mobiliteit, energieopwekking, productontwerp of informatie-uitwisseling. Voor welke uitdaging staat jouw bedrijf? 

Of je nu je productie flexibeler wilt maken, je netwerk wilt aansluiten of je klantenervaring wilt verbeteren - innovatie gaat altijd gepaard met financiële risico's. GRENKE groeit met je mee. Onze leaseoplossingen zijn zo flexibel als je zelf wilt. 

Gespecialiseerd in verschillende industrieën

Of het nu werktuigbouwkunde of de chemische industrie betreft: onze financiële adviseurs zijn bekend met de diverse vereisten en uitdagingen van jouw branche. Wij werken met jou samen om de juiste oplossing voor jouw financieringsbehoeften te vinden. Bijvoorbeeld als het gaat om het leasen van specifieke apparatuur.

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen. 

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.