All-in solution

Lease-technologie tegen betaalbare tarieven inclusief onderhoud. Maak gebruik van onze all-inclusive financieringsoplossing waarbij servicekosten en verbruiksproducten zijn inbegrepen.

Vanaf het begin operationeel

Moderne technologie maakt het dagelijkse werk eenvoudiger. Maar technologie heeft onderhoud nodig. Onze All-in solution wordt afgestemd op jouw behoeften zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Verbruiksproducten, onderhoud en reparaties inbegrepen

Hoe zit het met het vervangen van de toner voor printers en kopieerapparaten wanneer niemand zich er verantwoordelijk voelt?

Met grenke kun je niet alleen de nieuwste technologie leasen maar ook profiteren van ons uitgebreide allround pakket. Hierbij ontvang je een combinatie van financiering en dienstverlening voor probleemloos werken en maximale efficiëntie. Het pakket wordt volledig afgestemd op jouw behoefte en gewenste service.

Voordelen voor jou

Eén apparaat, één factuur voor huur en service. Zo houd je met gemak je kosten onder controle. 

Gunstig

Eén factuur voor huur en service

Persoonlijk

Ondersteuning via een vast contactpersoon

Zekerheid

Gegarandeerd operationeel door onderhoudscontrole

Aantrekkelijk

Gunstige voorwaarden

Gunstig

Eén factuur voor huur en service

Persoonlijk

Ondersteuning via een vast contactpersoon

Zekerheid

Gegarandeerd operationeel door onderhoudscontrole

Aantrekkelijk

Gunstige voorwaarden

Wat kun je financieren?

Apparaten met een teller (bijvoorbeeld kopieerapparaten) zijn geschikt voor all-inclusive verhuur.

Audiovisuele apparatuur

Financier eenvoudig je camera's, microfoons en verlichtingsapparatuur met grenke financial services.

Software

Bijna alle applicaties zijn te financieren. Via grenke kun je de software die je nodig hebt gewoon leasen.

Kassasystemen

Met grenke heb je in één keer financiering voor het gehele systeem: kassacomputers, bedieningspanelen, scanners, bonprinters en kassalades.  

Medische apparatuur

grenke heeft hart voor de zorg. Daarom helpen we graag met de financiering van medische apparaten voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en tandartspraktijken. 

Multimedia-apparatuur

Monitors, projectoren, projectieschermen… Al je multimedia-apparatuur lease je eenvoudig bij grenke.

Reinigingstechniek

Vloerwassers, stofzuigers en hogedrukreinigers. We helpen je ook bij deze (nood)zakelijke investeringen.

Horeca-apparatuur

Als horeca-onderneming kun je niet zonder schoonmaakapparaten of keukenapparatuur. Gelukkig kun je ook deze bij ons leasen. Net als het meubilair.

Fitnessapparatuur

Ideaal voor sportscholen: asset financiering voor de meest uiteenlopende fitnessapparatuur. Van crosstrainers tot roeimachines en dumbbells. 

Kantoormeubilair

Van een enkele bureaustoel tot een volledige inrichting. Met onze financiering voor bedrijven regel je jouw kantoor-inboedel al vanaf € 500.

IT hardware

Financier je laptops, servers, tablets en meer via onze service.

Garageapparatuur en industriële machines

Heb je een werkplaats? Met onze asset financiering heb je in een handige handomdraai alle apparaten in huis die jouw werk een stuk eenvoudiger maken.

Frankeermachines

Je kunt al een frankeermachine leasen vanaf € 500,-. Eenvoudig en snel.

Koffiemachines

Koffiemachine nodig voor in je kantoor, hotel of restaurant? Ook deze apparatuur kun je bij ons leasen.

Printers

Wil je printers voor dagelijks gebruik mét of zónder onderhoudsservice? Met onze asset financiering heb je ze snel in huis – en mag je zelf kiezen.

Beveiligingsapparatuur

Met onze asset financiering kun je ook beveiligingssystemen, alarmsystemen of bewakingscamera's leasen. Een goede investering!

LED-verlichting

Natuurlijk zorg je ervoor dat jouw bedrijfspand steeds milieuvriendelijker wordt. We helpen je graag door je LED-verlichting te financieren.

Compressors

Wij financieren graag jouw compressor, waar je hem ook voor nodig hebt. 

Telecommunicatieapparatuur

Geen bedrijf kan zonder goede communicatiedevices. Of het nu gaat om mobiele telefoons of complete telefooncentrales, wij helpen je graag de financiering. 

Kopieerapparaten

Lease eenvoudig je kopieerapparaat. Van mono tot kleur, van A3 tot multifunctioneel.

E-bikes

Bijdragen aan een schoner milieu? Help jouw medewerkers de auto te laten staan en op een een e-bike naar hun werk komen. Uiteraard kun je bij ons ook deze supersnelle fietsen financieren.

1 / 20

Hoe werkt het

Jouw communicatiemiddelen altijd up-to-date

DE UITDAGING
Een makelaarskantoor met 100 werknemers heeft een nieuw telecomsysteem nodig en is op zoek naar een efficiënte en betaalbare oplossing. Aangezien het systeem continu in gebruik is, is regelmatig onderhoud van belang.

 

DE OPLOSSING
All-In van grenke maakt huren en onderhoud uitzonderlijk eenvoudig. Onze onderhoudspartner houdt het telecomsysteem te allen tijde operationeel.

Voor elke uitdaging een oplossing

DE UITDAGING
Een klein advocatenkantoor, zonder eigen backoffice, heeft een nieuwe hoogwaardige printer nodig om juridische documenten te produceren.


DE OPLOSSING
Het advocatenkantoor leaset het nieuwe apparaat door middel van Print Plan. Dit omvat financiering en een betrouwbare servicepartner die de printer operationeel houdt.

 

Slimme investeringen

DE UITDAGING
Een school vervangt haar schrijfborden door smartboards. Aangezien ze de hele dag door gebruikt zullen worden, moet gegarandeerd worden dat ze operationeel blijven.

DE OPLOSSING
All-In is een combinatie van lease en onderhoud. Dat betekent dat onze onderhoudspartners ervoor zorgen dat alles operationeel blijft.

Onze producten helpen jouw productiviteit

Maatwerkoplossingen voor elke behoefte. Jij bepaalt de basishuurprijs en wat daarbij inbegrepen is.

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

info

Zelf de service regelen?

Ook als je liever zelf de service regelt, dan kun je nog altijd gebruik maken van onze financieringsoplossingen. 

 

Jarenlang ervaring met financiering

Al sinds 1978 ondersteunen wij ondernemers die meer willen bereiken met persoonlijk advies en financiële diensten afgestemd op ieders behoefte.

Het uitgebreide allround pakket voor het mkb

Kleine en middelgrote ondernemingen zijn onze focus. Wij bieden je graag geschikte opties voor de financiering van jouw apparatuur.

 

Dat geldt niet alleen voor apparaten die intensief worden gebruikt en veel onderhoud nodig hebben, maar ook voor veel andere objecten. Neem contact met ons op.

info

Samenwerken met grenke

Als reseller wil je voldoen aan de behoeften van je klanten. Daarom ontvang je als grenke-partner verschillende betalingsopties en speciale voorwaarden.

Onze oplossingen

Ambitieuze ondernemers staan ​voor allerlei financiële uitdagingen. Daarom bieden wij naast onze All-in-solution nog meer oplossingen: