grenke voor alle ambachten

Of je nu een slotenmaker, een schilder of een monteur bent - als vakman of -vrouw heb je soms speciale machines, apparatuur of hulpmiddelen nodig die een groot gat kunnen slaan in de financiën. Er zijn oplossingen die je administratieve en financiële zorgen verminderen, zoals leasen. grenke kan je hiermee helpen. 

Hoe verschillend de ambachtsberoepen ook zijn, ze hebben allemaal dezelfde behoeften vanuit commercieel perspectief: winst maken. Wij houden dit doel ook altijd voor ogen en passen onze financiële oplossingen daar ook helemaal op aan. Zonder ons met jouw kernactiviteiten te bemoeien.  

We helpen in de vorm van financiële oplossingen op maat; zodat scheepsbouwers zich volledig kunnen richten op het ontwerpen van de perfecte kiel, interieurontwerpers hun aandacht kunnen richten op woontrends en orthopedische technici hun tijd kunnen besteden aan het realiseren van optimale ergonomie. Onze financiële adviezen zijn afgestemd op jouw ambacht. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Hoe jouw ambacht winst oplevert

Je werk kan je roeping zijn. Maar hoe lonend het ook is, zonder inkomsten is het geen succes. Ben je op zoek naar een manier om in je bedrijf te investeren zonder je eigen vermogen te belasten? grenke helpt jou door jouw gereedschappen, apparatuur, meubilair en andere benodigdheden via lease aan te bieden.

Leasen in de ambacht: een slimme zet voor handige professionals

In de wereld van de ambachten, waar vakmanschap en kwaliteit vooropstaan, is het slim beheren van middelen essentieel. Het leasen van bedrijfsmiddelen, zoals gereedschap en IT-apparatuur, biedt creatieve oplossingen voor de moderne vakman en vakvrouw. Zo stelt het je in staat om met de nieuwste gereedschappen en technologieën te werken, zonder de noodzaak van zware investeringen vooraf. Lees het volledige artikel hier!

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen. 

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Financiering voor de ambacht – VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met grenke.

Er zijn meerdere financieringsmogelijkheden voor ambachtelijke ondernemingen. Deze ondernemingen zijn vaak afhankelijk van financieringsmogelijkheden zoals het leasen van gereedschap of huurkoop buiten de bank om. Hierdoor verkrijgen ambachtelijke ondernemingen een stabiel financieel kader om machines en materialen aan te schaffen. Lease voor de ambachtelijke sector biedt interessante financieringsalternatieven met gunstige voordelen.

Leasen werkt goed voor ambachtelijke bedrijven. Een financieringsoplossing moet altijd passen bij jouw investeringsbehoefte. Vooral bij de financiering van dure investeringen, kunnen slechts enkele procenten al een groot verschil maken. Daarom richt grenke zich altijd op een persoonlijk advies dat specifiek op jouw individuele behoeften is afgestemd.

grenke biedt vele voordelen bij het leasen in de ambachtelijke sector. Wij hebben vele jaren ervaring met ambachtelijke ondernemingen en biedt daarom oplossingen op maat voor jouw bedrijfsfinanciering. Om ervoor te zorgen dat je snel in jouw kapitaalbehoefte kunt voorzien, krijg je snel antwoord op je financieringsaanvraag. Jouw contactpersoon staat voor je klaar, voor al je zorgen en vragen.

Om het optimale financieringsproduct voor jouw ambachtelijk bedrijf te vinden, moet je ten eerste helder krijgen wat je financieringsdoel is. Wat wil je precies financieren en wat zijn je financieringsbehoeften? grenke bespreekt graag samen met jou de financieringsmogelijkheden om jouw investering optimaal te realiseren.

Je kunt eenvoudig een lease-aanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Selecteer 'Product' als interesse en 'Leasen' als je onderwerp. Je kunt ons ook even bellen op +31 347 325010 en al je vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

whitepaper

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.