GRENKE voor alle ambachten

Of je nu een slotenmaker, een schilder of een monteur bent - als vakman of -vrouw heb je soms speciale machines, apparatuur of hulpmiddelen nodig die een groot gat kunnen slaan in de financiën. Er zijn oplossingen die je administratieve en financiële zorgen verminderen, zoals leasen. GRENKE kan je hiermee helpen. 

Hoe verschillend de ambachtsberoepen ook zijn, ze hebben allemaal dezelfde behoeften vanuit commercieel perspectief: winst maken. Wij houden dit doel ook altijd voor ogen en passen onze financiële oplossingen daar ook helemaal op aan. Zonder ons met jouw kernactiviteiten te bemoeien.  

We helpen in de vorm van financiële oplossingen op maat; zodat scheepsbouwers zich volledig kunnen richten op het ontwerpen van de perfecte kiel, interieurontwerpers hun aandacht kunnen richten op woontrends en orthopedische technici hun tijd kunnen besteden aan het realiseren van optimale ergonomie. Onze financiële adviezen zijn afgestemd op jouw ambacht. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Hoe jouw ambacht winst oplevert

Je werk kan je roeping zijn. Maar hoe lonend het ook is, zonder inkomsten is het geen succes. Ben je op zoek naar een manier om in je bedrijf te investeren zonder je eigen vermogen te belasten? GRENKE helpt jou door jouw gereedschappen, apparatuur, meubilair en andere benodigdheden via lease aan te bieden.

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, je vindt bij ons een service die past bij jouw bedrijf. Kijk op onderstaande tool wat we voor je kunnen betekenen. 

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interessante producten voor jou

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.