GRENKE VOOR DE DETAILhandel

Wil je jouw liquiditeit op korte en middellange termijn voorspelbaar maken, ondanks hoge inkoop- en bedrijfskosten? Dat kan met hulp van GRENKE. Onze leaseproducten zijn ideaal voor de detailhandel en groothandel. Denk bijvoorbeeld aan de lease van kassasystemen of kantoorapparatuur.

Groot- en detailhandels vormen het kloppende hart van onze economie. En de verwachtingen van klanten stijgen. Zeker nu de online handel toeneemt, inclusief vernieuwende leveringsmogelijkheden en flexibele betaalopties. Zorg dus dat je ook in de toekomst genoeg mogelijkheden hebt om aan die verwachtingen te voldoen. Dit kost geld en door lage marges heb je weinig speling. De leaseoplossingen van GRENKE kunnen je hierbij helpen. 

GRENKE biedt de juiste producten en persoonlijk financieel advies. Met lease maken we het je klanten gemakkelijker om een aankoopbeslissing te nemen. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Houd je bedrijf draaiende

Talloze toonaangevende detail- en groothandels vertrouwen al op de producten en het financieel advies van GRENKE. Bijvoorbeeld als het gaat om het leasen van kassasystemen en kantoorapparatuur. Want ze weten: door te leasen heb  je meer liquiditeit én een voorspelbaar uitgavenpatroon. 

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, wij helpen je. Vul de onderstaande tool in en ontdek welke service het beste bij jou past.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Hoe geef je de toekomst vorm?

Wij leveren zodat jij kunt leveren

Een efficiënt magazijnbeheer en een snelle levering met minimale kosten is essentieel. Dit vereist wel een bepaalde mate van automatisering en de nodige liquide middelen. GRENKE denkt mee hoe we grote investeringen voor de toekomst voor jou behapbaar kunnen maken door leasen.

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

LEASEN? DIT ZIJN VOOR JOU DE INTERESSANTSTE PRODUCTEN

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.