GRENKE VOOR DE DETAILHANDEL

Wil je jouw liquiditeit op korte en middellange termijn voorspelbaar maken, ondanks hoge inkoop- en bedrijfskosten? Dat kan met hulp van GRENKE. Onze leaseproducten zijn ideaal voor de detailhandel en groothandel. Denk bijvoorbeeld aan de lease van kassasystemen of kantoorapparatuur.

Groot- en detailhandels vormen het kloppende hart van onze economie. En de verwachtingen van klanten stijgen. Zeker nu de online handel toeneemt, inclusief vernieuwende leveringsmogelijkheden en flexibele betaalopties. Zorg dus dat je ook in de toekomst genoeg mogelijkheden hebt om aan die verwachtingen te voldoen. Dit kost geld en door lage marges heb je weinig speling. De leaseoplossingen van GRENKE kunnen je hierbij helpen. 

GRENKE biedt de juiste producten en persoonlijk financieel advies. Met lease maken we het je klanten gemakkelijker om een aankoopbeslissing te nemen. 

Bel ons

Neem contact met ons op via

+31 347 325010

Ma - Vr 9.00 - 17.30 uur

Houd je bedrijf draaiende

Talloze toonaangevende detail- en groothandels vertrouwen al op de producten en het financieel advies van GRENKE. Bijvoorbeeld als het gaat om het leasen van kassasystemen en kantoorapparatuur. Want ze weten: door te leasen heb  je meer liquiditeit én een voorspelbaar uitgavenpatroon. 

Duurzaamheid en leasen: Maak je retailzaak groener met GRENKE!

In de dynamische wereld van retail is duurzaamheid niet langer een optie, maar een absolute prioriteit. Klanten zoeken actief naar merken en bedrijven die zich inzetten voor milieubewuste praktijken. Of je nu een gevestigde retailer bent of een reseller die op zoek is naar lease-opties voor je klanten, er zijn oplossingen om jouw zaak groener te maken. In dit artikel onderzoeken we hoe leasen kan bijdragen aan duurzame retailpraktijken.

Jouw ideeën. Onze oplossingen.

Wat je behoeften ook zijn, wij helpen je. Vul de onderstaande tool in en ontdek welke service het beste bij jou past.

Vind de juiste oplossing

Hoe kunnen wij je helpen?
 
Partner
Bedrijf
Zelfstandige
Instelling
 
Sales Support
Managed Service
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Liquiditeit
Asset Financiering
All-in solution
Naar jouw oplossing

Hoe geef je de toekomst vorm?

Wij leveren zodat jij kunt leveren

Een efficiënt magazijnbeheer en een snelle levering met minimale kosten is essentieel. Dit vereist wel een bepaalde mate van automatisering en de nodige liquide middelen. GRENKE denkt mee hoe we grote investeringen voor de toekomst voor jou behapbaar kunnen maken door leasen.

Financiering voor de detailhandel – VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier vind je alles wat je moet weten over een samenwerking met GRENKE.

De financieringsbehoeften van ondernemingen in de detailhandel en de groothandel zijn soms groot. Voor ondernemers zijn er ook veel uitdagingen en is het vaak lastig om een banklening te krijgen. Hier komen alternatieve financieringsmogelijkheden zoals zakelijk leasen, om de hoek kijken. Laat je daarom goed door ons adviseren welk financieringsoplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijf en jouw investeringsbehoefte. Jij onderneemt, wij zorgen voor de financiële kant van jouw onderneming.

Leasen kan een goede optie zijn voor de detailhandel. De aanschaf van up-to-date apparatuur of de aankoop van goederen neemt vaak een flinke hap uit je eigen vermogen. Daarom zijn er verschillende financieringsmogelijkheden voor de detailhandel ontwikkeld. Een vorm van financiering die gericht is op de behoeften van de detailhandel, is leasen. Hierdoor zorg je ervoor dat je bedrijf technologisch up-to-date kan blijven. Je kunt bijvoorbeeld kassasystemen leasen en zo je liquiditeit en flexibiliteit behouden. Met GRENKE kun je bijvoorbeeld IT, bedrijfsmiddelen en machines naar eigen behoefte financieren - ongeacht merk of fabrikant.

GRENKE is zeer vertrouwd met de detailhandel en biedt daarom oplossingen op maat voor jouw bedrijfsfinanciering. Om ervoor te zorgen dat je spoed in jouw kapitaalbehoefte kunt voorzien, geven we je snel antwoord op je financieringsaanvraag. Jouw contactpersoon staat er klaar voor om al jouw vragen te beantwoorden.

Er zijn vele manieren van financiering mogelijk. In de (detail)handel zijn geen twee ondernemingen hetzelfde. De behoeften aan financiering lopen dan ook sterk uiteen. Een financieringsmodel op maat vereist een gedegen planning en daar kun je onafhankelijk advies goed bij gebruiken. Jouw financieringsbehoefte is bij GRENKE in goede handen: dankzij passende financieringsopties voor groot- en detailhandel, vind je hier een oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Je kunt eenvoudig een lease-aanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Selecteer 'Product' als interesse en 'Leasen' als je onderwerp. Je kunt ons ook even bellen op +31 347 325010 en al je vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

whitepaper

Jouw behoeften zijn persoonlijk en uniek. Ons financieel advies ook.

Heb je een speciaal leaseverzoek? Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

LEASEN? DIT ZIJN VOOR JOU DE INTERESSANTSTE PRODUCTEN

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Ontdek onze leaseproducten.