Gabriel zijn verhaal bij GRENKE is begonnen in het voorjaar van 2022. "Ik ben begonnen als Accountmanager direct sales, dat houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor investeringen die onze klanten willen doen." Verder zoekt Gabriel uit welk bedrag hij verantwoordelijk acht voor de klant en vervolgens kan de klant facturen bij ons indienen om daar bedrijfsmiddelen van te kopen. "Als werknemer bij GRENKE is er genoeg ruimte voor doorgroeimogelijkheden en ik start daarom per 1 augustus als Partner Accountmanager."

"Het leuke van mijn functie is dat het heel divers is. Op maandag ben ik bijvoorbeeld in gesprek met een nieuwe reseller die een winkel in bouwmachines heeft en op woensdag kan ik bij een financieel adviseur in gesprek zijn. Daarnaast zit je ook vaak met de beslissers van een onderneming aan tafel, logisch want je wordt onderdeel van een bedrijfsvoering. Dit maakt dat het goed is voor je eigen netwerk en je komt ook nog eens bij de mooiste bedrijven terecht."

Volgens Gabriel heerst er bij GRENKE een no nonsense cultuur. "Wij vergaderen dan ook niet om het vergaderen en houden het vaak kort en bondig. Het belangrijkste verliezen we hiermee dan ook niet uit het oog. Er zijn voor je resellers en klanten." Daarnaast geeft Gabriel ook aan dat GRENKE een leuk bedrijf is dat goed omgaat met haar werknemers. GRENKE doet wat het beloofd. "En natuurlijk heb ik de leukste collega's van Nederland!"